tirsdag 10. november 2015

glimt fra trykkeriet

Foto: Christine Nevervik for TA
Jeg er totalt fraværende her på Livs Lyst, og det er fordi jeg nesten har "bodd" på trykkeriet i Skien i det siste. Kofteboken 2 er ferdig trykket, og når man driver sitt eget forlag, blir det vi som gjør jobben selv med å følge opp prosjektet. Men nå er altså alle ark i boken trykket, og snaaaart finner du KOFTEBOKEN 2 ute i butikkhyllene. På lørdag 21. november kan du ta deg en tur i din lokale bokhandel og spørre etter boken. Fra denne datoen skal butikkene ha hatt sjans til å bestille den. Samme dag drar Lene og jeg til Grand Hotell i Flekkefjord og feirer lanseringsdagen der. 

Tilbake til trykkeriet. En av dagene fikk vi besøk av TA, en av avisene som har fulgt hele prosessen med "Den store koftejakten" fra før noen av Koftebøkene var påtenkt. Journalist Christine Nevervik har laget en fin sak om boken vår. Har du lyst å se? 

Trykk deg inn HER.  

3 kommentarer:

  1. Så fantastisk flinke dere er - og utrolig utholdende:) Ja boka deres er nok etterlengtet av mange, min forrige står også i hylla og venter på selskap ( den står ikke helt alene forresten, mange fine strikkebøker i omløp for tida;) Har strikket ei kofte inspirert av den første boka deres - er av den typen som aldri følger ei oppskrift slavisk, må endre/ta bort/tilføye noe for å gjøre strikkeprosjektet til mitt....:) Gleder meg til ny inspirasjon:) Klem og lykke til med innspurt og lansering (PS: Kofteboka tre må dere lansere i midtnorge...... hehe;)

    SvarSlett
  2. Jeg gleder meg. Lykke til. Hilsen Inger Johanne

    SvarSlett
  3. Så flott! Har alt forhåndsbestilt boka. Har strikket flere kofter fra deres første bok. Den tredje kofteboka har jeg drømt er rød. ;D

    SvarSlett