fredag 11. desember 2015

10.000 solgt!

Det får bli et mobilbilde til. Jeg hadde nemlig ikke med meg kamera da jeg var på trykkeriet igjen i går. Store deler av dagen fulgte jeg nemlig prosessen med opptrykk av Kofteboken 2. For vi er rett og slett utsolgt fra vårt lager! 10.000 bøker borte på under tre uker. Så utrolig moro at interessen for gamle mønster og deilige kofter stadig er stabil, hvis ikke oppadgående. Og Lene og jeg er så klart kjempe glade for at boken som vi har jobbet så mye med, går unna. Et "hipp-hurra!" kan vi gjerne spandere. Det er fantastisk moro! Det var også fine timer på trykkeriet. Det er faktisk ganske artig å se de store arkene som regelrett tyter ut av den enorme maskinen. Og time for time "landet" det store bunker med sider fra Kofteboken 2 foran bena på meg. Som etter litt tørking og innbinding, skal bli fine bøker som skal sendes ut i den store verden. Og i dette siste finnes det en god bit sannhet. De aller fleste bøkene selges så klart i Norge, men vi sender også mange til både Sverige og Danmark. Og av og til er reisen lenger, og til land der de ikke forstår språket, men de har glede av bildene. Det er også fantastisk!

NB! Dette betyr ikke at du ikke har sjansen til å få tak i Kofteboken 2 før jul! Bokhandlere, Husfliden, garnbutikker og andre, er ikke alle nødvendigvis utsolgt. Det er kun vårt lager som nå nesten er skrapet. Derfor trykker vi 2.opplag og disse bøkene havner nok også ut i butikkhyllene før jul. Bokhandlere får dessuten fortsatt kjøpe inn bøker fra 1.opplag på Forlangssentralen. Og vi har et lite lager til garnbutikker og andre som vil bestille direkte fra oss på kofteboken.no

Å jada, alle skal få! ;O)

1 kommentar:

 1. Hei, Liv!
  Gratulerer med ny bokutgivelse! Det må kjennes veldig spesielt og fantastisk spennende å ha produsert nok en bok! En lang prosess fra idé til utgivelse, med masse arbeid nedlagt underveis. Jeg synes resultatet er lekkert, og boken innbyr virkelig til å ta pinnene fatt. Jeg har smugkikket og bladd i boken i butikken, og såklart står den på ønskelisten til jul! Flotte mønstre og oppskrifter, nydelige fargekombinasjoner og interessante historier knyttet til hver enkelt kofte. Dere har laget en inspirerende oppskriftsbok for strikkeglade, men også samtidig bidratt til en verdifull dokumentasjon av en del av vår strikkekultur. Tusen takk for det!

  Takk også for flott blogg, Liv! Jeg er innom hver dag for å titte, og ofte finner jeg kloke og varme betraktninger omkring tilværelsen små og store hendelser, og vakre bilder som understreker tekstene. Du formidler tankene dine så fint, synes jeg, og opplever at alt du skriver er preget av optimisme og ditt positive verdisyn. Samtidig som du og din kjære arbeider hardt og målrettet for å skape et fremtidig hjem oppe i lia, er du så absolutt tilstede her og nå, i hverdagen i "lånehuset", og gleder deg over det, også. Dere har det sikkert travelt, som alle småbarnsforeldre, men du formidler en ro og stødighet som imponerer. Bloggen din representerer noe ekte og fint, og vi gleder oss over innleggene dine, Liv. Takk!!

  Ha en fortsatt fin adventstid!
  Hilsen Tine

  SvarSlett