tirsdag 5. januar 2016

fargevarianter

Noe av det artige med å lage koftebøker, er å se alle de fine fargekombinasjonene folk velger på sine kofter i etterkant. Noen kofter blir det strikket flere av enn andre, og en av dem er "Sommerlett" på bildet, fra Kofteboken 1. Derfor har vi også fått se så mange fine varianter av nettopp denne. Lyse og lette, fargesterke, mørke, duse... Alle kombinasjonene vi ikke kunne ha med i boken og alle de vi ikke tenkte på!  

Vi strikket en i naturfarger som nok hadde innflytelse på at koften fikk navnet "Sommerlett". Samt at vi gikk for en gråblå som typisk jeg hopper inn i fordi den går så fint til olabukse. 

Så måtte vi teste ut noen søte farger til en liten jentekofte. Den ble så fin syns vi med de rosa detaljene inntil den lyse og blåturkise bunnen.


Siden har vi som sagt sett mange fine fargekombinasjoner av akkurat denne koften. Blant annet den jeg kom over her: Pia i Kammebornia (som driver med mye spennende om dagen, blant annet podcast), har strikket seg en skikkelig fin "Sommerlett" i behagelige naturfarger.

Jeg blir så inspirert.
Hun har også strikket lue i samme mønster. Man får jo bare lyst å ta strikkepinnene fatt!

5 kommentarer:

 1. Det er herligt at se andres arbejder. Vi tænker ikke ens i farver - og måske vælger vi det, vi plejer ;-)

  SvarSlett
 2. Elsker det bilde av Bass og Saga. Så stemningsfullt! Og selvfølgelig en veldig fin kofte.

  SvarSlett
 3. Så fine farger! Vet du hvilke fargekombinasjoner og garn som er brukt på den hvite? Jeg ble forelska i den! :) takk for fine bøker:)

  SvarSlett
 4. Det står jo i boka, så glem spm mitt ;)

  SvarSlett