onsdag 17. februar 2016

vårfarger

I dag sitter jeg med kontorarbeid, og skal samtidig forberede nok et foredrag. I morgen setter jeg meg i bilen og kjører mot Sørlandet. Klokka 1200 er det nemlig duket for "Den store koftejakten" på Vennesla bibliotek og kulturhus. 
*Resten av turnéplanen ser du øverst til høyre her på bloggen.

Jeg tar med meg en hel haug med kofter fra Kofteboken og Kofteboken 2. Den som kommer får både se og kjenne, og prøve om en skulle ønske det. For å feire våren som er på vei, må jeg bare vise dere en liten bunke fra utvalget her. Mosegrønt og okergult passer så godt om dagen syns jeg. Det passer hele året, men spesielt nå. Dette er skikkelige vårkofter!

For ikke å snakke om mønstrene. De er som sukkertøy. Man får lyst å spise dem. Eller spare på dem, slik man gjorde med glansbilder og servietter. Disse koftene har heldekket av mønster, litt mer jobb underveis, men så blir resultatet fantastisk! 

Må snike inn en bukett med svibler også. Jeg unnet meg den i går, og i dag står den her på bordet hvor jeg sitter og jobber. Litt energi, god duft og glede er hva den byr på. 

La meg presentere de fire koftene i herlige vårfarger: 

"Sørlandskofte med rundt bærestykke"
- fra Kofteboken 2


"Frøkengårdkofte med rundt bærestykke"
- fra Kofteboken 2


"Rose"
- fra Kofteboken 2


"Osterkofte"
- fra Kofteboken 2

Ønsker dere en vårfin dag!
Varm hilsen fra meg.

7 kommentarer:

 1. Nydelige kofter. Eg holder på med Osterkoften i gult. God tur

  SvarSlett
 2. I enjoy your posts so much. These sweaters are so beautiful. One of these days I will go to the Scandinavian shop in Seattle and find the perfect one for me.

  Linda

  SvarSlett
 3. Kjøpte meg Kofteboken 2 i går. Kjøpte en til en venninne som snart har bursdag også. Koste meg i timevis, og er helt forelsket i alle de vakre bildene. I dag blir det garnkjøp, og i helga skal jeg begynne på Osterkofte i lys rosa og grått. Som blir en gave til mamma. Tusen takk for fantastisk flotte oppskrifter. Kommer du i nærheten av Modum (Buskerud) noen gang snart?

  SvarSlett
 4. Vilka fantastiska kofter du stickar! Jag önskar jag kunde sticka så fint! Bor nära norska gränsen och nästa gång jag är till Norge skall jag köpa dina stickböcker för om inte annat är det kul att bara titta!
  Agneta klem

  SvarSlett
 5. Oh Live, those kofte designs are fabulous in color and design. The soft colors are perfect messengers of spring getting closer every day. The raspberry candies do look like pretty little buttons, don' they?

  xo

  SvarSlett
 6. Admirable as always. The spring cardigans are so lovely! One of these days - or years - I will knit one for myself.

  SvarSlett
 7. QUE HERMOSURA!!!
  ME ENCANTAN ESOS COLORES PRECIOSAS.
  SALUDITOS

  SvarSlett