fredag 19. februar 2016

inspirasjon og nye bekjentskap

Det er rart hvordan nye bekjentskap oppstår. Denne nettverden altså, jeg kan jo ikke si annet enn at den har åpnet mange dører. Lenge har jeg fulgt med Elisabeth bak @nabostua. Vi har også lenge snakket om å møtes, og da jeg i forbindelse med et av mine "Den store koftejakten"-foredrag denne torsdagen havnet på Sørlandet, hadde vi endelig muligheten. Etter foredraget bestemte vi oss for en skikkelig sørlandsk "drøs". (Det betyr kaffekopp og masse skravling har jeg lært ;O)

Line på @kvist_as ønsket oss velkommen, og jeg skal si jeg følte meg velkommen også. Det ble masse koselig prat og latter. For å møte andre "landlige gründere" som dette, er til stor inspirasjon for meg. Det er så gøy å møte jenter som har valgt å gjøre det de har hatt mest lyst til. Elisabeth med Nabostua driver med gårdsmat og håndverk, og lager blant annet såper. Line startet interiør-og blomsterbutikken Kvist sammen med ei venninne for noen få år siden. 

Butikken ligger i et lite rødt hus i sentrum av Øvrebø (i Vennesla / Vest-Agder), og jeg har fulgt dem hele veien her fra sidelinjen, via nett, og nå fikk jeg altså anledning til å oppleve nok en landlig butikk. Denne gangen med koselig interiør, blomster og gårdsmat. 

Tre timer i bil hjemover på ettermiddagen gikk radig da,  fornøyd som jeg var på nye bekjentskap, inspirasjon og noe koselig i fine papirposer som jeg får vise dere litt senere. 

4 kommentarer:

 1. Hihi, de ble jo ganske mye finere disse bildene enn de jeg tok i biblioteket ja! Haha!

  Nydelige damer er dere alle! ❤️❤️

  SvarSlett
 2. Øvrebø, mi hjembygd, ligger i Vest-Agder fylke, og damene du har møtt er helt supre !!

  SvarSlett
 3. Så stas. :-) Kjempefine bilder også! God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Så koselig at du fikk treffe dem!!! Flotte gulljenter fra bygda som har blitt min, også! De er best!

  SvarSlett