tirsdag 31. august 2010

DA FÅR DERE SOFASTUEN!

Stuen i vårt hjem er egentlig et vakkert rom. Høyt under taket og fire store vinduer ut mot elva, der lyset (i alle fall foreløpig) ikke lar seg hindre av gardiner med å slippe inn. Og flere av dere lurte nå på  hvilken farge vi har på veggene. Det får jeg komme tilbake til litt senere. Holder på å lage en oversikt. Men kan i alle fall si at den er grå.

Vi har vært borte og hentet Howard-sofaen fra min leilighet. Jeg valgte å  kjøpe sort den gangen. Og egentlig syns jeg den er veldig fin. Den har skjønne (kanskje feminine??) former på armelenene og den står på hjul. Altså enkel og grei å flytte på. Og som dere ser; Lille My liker den veldig godt!

Her i huset bruker vi det vi har. Den andre vesle sofaen er nemlig egentlig grønn. Jeg har bare lagt over et stort quiltet sengeteppe. Kanskje det blir litt "hybel-aktig", men den gjør i alle fall nytten sin enn så lenge. Dessuten er det en sovesofa, så den er grei til gjestene som natter over!

Som dere ser, har vi ikke fått noe opp på veggene enda. Det vil jeg vente enda litt til med. Må føle på om dette er en grei plassering av møblene først. Dette er jo bare en start. Et grunnlag for vår stue. Det kommer nok til å bli (i alle fall små) endringer underveis! ;O)

Men så kan man pynte på bordet da. Det er høst, og jeg liker kjempe godt å pynte med naturmaterialer!
Så slik lever altså vi! ;O)

English: So here you can finally see! The pictures from our livingroom. We have picked up my black sofa from my old apartement (who I haven`t sold yet...) and I think it fits here in our new home. You can see my little cat likes it! ;O) We use what we have, Thomas and I, so the other white sofa are actually green. But I have coverd it with a white quilt for beds. So here it can stand. Anyhow for a while. And you can pull it out and use it as a bed too, so it`s  nice to have when the guests will stay to the next day.

22 kommentarer:

 1. Så fint dere har det! Veldig koselig og gjennomført. Synes sofaen passet veldig godt inn. Skjønner godt at du må vente litt med bildene. Her i huset er det enda litt glissent på veggene og vi har bodd her i over 1 år...
  Ha en fin tirsdag.:)

  SvarSlett
 2. Synes det har blitt kjempefint jeg! Kan tenke meg at dere trives her:)

  Klem Kaja:)

  SvarSlett
 3. Nydelig dere har fått det:) Helt med på det om å bo seg inn! Har enda ikke fått opp noe på veggene og har bodd i her to uker nå;)

  SvarSlett
 4. Det ser veldig godt ut og bo der hos dere,katten ser hvertfall ut til å trives:)
  Du er flink til å så det til å virke hjemmekoselig♥♥♥

  SvarSlett
 5. Lekkert! Eg skriv ikkje so ofte kommentar her hjå deg, men er her ofte og nyt alle besøk. De er flinke, begge to, til å skape den heimekoselege atmosfæren:)

  SvarSlett
 6. Kjempefint ble det! Sofaen din er helskjønn! Syns sofaen med teppe over ble fin jeg, ikke mye som minner meg om hybelpreg ihvertfall;)

  SvarSlett
 7. Helt nydelig - lekkert med sort sofa mot det hvite og lyseblå. Ting tar tid når man flytter og man må "skape" et helt nytt uttrykk. Synes du har kommet kjempelangt!
  Klem Marit :o)

  SvarSlett
 8. Kjeeeempe-koselig, Liv!!!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 9. it looks zo cozy...your livingroom!!! I like it when the furniture isn't all new bought stuff! And I LOVE the color on your wall!!! I adore grey:).....I have a darker shade of grey in my house but I want to change that.....so let me know which color this is:)......or did you mix it yourself?:)

  have a nice evening!!

  X
  Lynda

  SvarSlett
 10. På bildene ser det veldig fint ut allerede, og jeg er trygg på at dere får det kjempevakkert, koselig, lunt, sjarmerende, innbydende, varmt og unikt :-).

  SvarSlett
 11. Du har så vakker stil og er så kreativ. Kan tenke meg du koser deg hjemme :)

  SvarSlett
 12. Fnatstiske bilder du viser!!

  SvarSlett
 13. Åh, så vackert ni har det i stuen!
  Läckert med den svarta soffan och allt det andra till!
  Inrpirerande!
  Klem
  Lisa

  SvarSlett
 14. ååå så fint og skikkelig koselig det ble ja, jeg er like imponert hver gang det kommer bilder fra deg, sukker inni meg for det er sååå akkurat som jeg liker det-nyyydelig!!
  Jeg har lagt ut bilder fra en av ungene sine rom nettopp, tipper du liker det,hehe

  SvarSlett
 15. Jag tröttnar aldrig på Howardsoffan, så härligt hemtrevligt vardagsrum ni har. Like your style!

  SvarSlett
 16. Kjempefint! Jeg bare elsker stuebordet deres

  SvarSlett
 17. Jeg likte godt de myke, sorte formene på sofaen mot den lyselyse stua. Fin kontrast!

  Marie

  SvarSlett
 18. Herlige bilder fra stuen..og sofaen er kjempefin.. en fin kontrast..

  klemmer

  SvarSlett
 19. Så fint det blir Liv-
  Og jeg er ganske så sikker på at gangen og trappen blir flott og jeg er spent på å se bilder av ferdig resultat.

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 20. Jeg må si jeg smelter helt av stilen! Utrolig lekkert. Får lyst til å falle sammen i den deilige sofaen og bare suge inn inntrykket av den vakre stuen.

  Klem fra Cecilie

  SvarSlett
 21. Du har det så utrolig vakkert i deres hjem, Liv. Helt nydeluge farger. Gleder meg til å høre hva søags grå-farge du har på veggene, for den var "smashing". :)

  SvarSlett