fredag 20. august 2010

DENNE TRENGTE JEG IKKE Å VURDERE I DET HELE TATT!

Det er noen TING her i livet, man ikke trenger å vurdere om man skal kjøpe eller ikke. Man bar MÅ HA DET.  Jeg tror faktisk jeg har flere slike TING jeg. (Alle jenter har vel kanskje det..hihihi..) Og nå kan dere jo gjette før dere blar dere videre nedover, hvilken TING det er jeg mener fra bildet over.

Jada! Det er denne fantastiske TINGEN her. En butikk-papirholder! Da jeg kom over denne i en bruktbutikk, trengte jeg ikke tenke litt en gang. Jeg bare heiv meg over den og kunne ikke skjønne for mitt bare liv at ingen andre hadde grepet tak i den. Mulig den akkurat hadde blitt plassert der. Egentlig det samme for meg, for nå var den MIIIIIN!!

 Den manglet et par rundstokker til å henge papiret på, men det fikset gode Thomas for meg her i stad. Jeg måtte jo ha alt i orden når jeg skulle vise dere. Han fant frem et gammelt (!) kosteskaft og satte i gamle (!) spikre i hver ende. Svish! Så var stativet helt tipp topp igjen!

I en krok av den lille stuen vår, har jeg foreløpig plassert dette bordet. Det er vel egentlig et soveromsmøbelment, men hos meg har den blitt brukt til skrivebord. Stolen er i en helt annen stil, men jeg syns at slike kontraster kan være kuule noen ganger. Jeg syns man må trå varsomt, det kan fort bli feil. Men dette kunne funke syns jeg.
 
 Jeg har alltid hatt behov for en plass å sitte og klippe og skrive og lime og ordne... Jeg elsker jo simpelten papir og hyssing! Det er så dekorativt å ha det fremme. Og nå har jeg fått en liten plass i stuekroken. Den vesle pulten må nok flyttes etterhvert, men jeg håper å finne en annen plass til den her i huset. For jeg trenger virkelig en arbeidsplass! Og jeg syns denne ble rimelig kuul. Eller hva syns du??!!!


 På Livs Lyst SHOP har det gått varmt om dagen. Så gøy! Jeg har pakket og fordelt og flere ting ligger klare her på pulten min. Og om du vil vite det: jeg legger inn flere ting utover kvelden!

*Tips til slutt: De to store naturhyssingene er kjøpt på Biltema!!!!

English: I have made my self a little space in the livingroom. A place where I can make things with paper and nature twine. I love it. It`s so decorative! I have sold so many things on LIVS LYST SHOP these days (even to other countries!) and this paper rack is so practical. I found it in a second hand store. And I didn`t have to think at all, I just wanted that old store paper rack!! Isn`t it lovely? I really like to have a spot like this in my house. And I think it is pretty cool. What do you think my english reading friends?!!

31 kommentarer:

 1. hei igjen snuppa!
  Har flere sånne ting selv jeg! blir liksom glad i tingene mine! får følge med hvert minutt jeg nå da så kanskje jeg er første man til mølla! for shopen din tar jo helt av! så mange fine ting! kjøpte en stor sort kurv av deg en gang for en stund siden, fikk den så ¨å si levert på døra her i fredrikstad,husker du? står så fint i stua her så!

  titter innom ganske snart igjen!

  klem klem

  SvarSlett
 2. For et fantastisk herlig stativ! Jeg hadde ikke blunket to ganger før jeg hadde bestemt meg...

  Du har masse fint i shoppen allerede, gleder meg til å se hva nytt du skal legge ut :)

  Klem Kaja

  SvarSlett
 3. Så flott den var!! Virkelig artig å finne slike ting ja..!
  Fin shop du har laget, håper den går så det suser, for å si det slik;-)...virkelg mange fine skatter du har og selger! Lykke til videre!

  Ha en fin helg
  Kristin

  SvarSlett
 4. Den var innmari fint! Klart du trengte den. Jeg blir sprø av gråpapiret som aldri ligger på samme sted :-). Nå har jeg også begynt å jakte på en hyssingholder. Da vil jeg ihvertfall vite hvor den er til enhver tid!

  Takk for inspirasjon og god helg!

  Marie

  SvarSlett
 5. Åååh sukk!! Så herlig! Stativet, stolen, bordet, fargene, det gamle bildet med de helskjønne fontene på, kontrastene mellom lyst og mørkt, hvitt og rustikt, metall og hyssing, ja i det heletatt!! Helskjønt! Et slik stativ må jeg øyeblikkelig notere på "Må-ha"-listen min! Slike skatter kommer man ikke over hver dag, skjønner godt at du ikke nølte nei! ;))

  Ha en fin helg! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett
 6. Jag kan gott förstå att du föll för den fina pappershållaren - åh så fint och så vackert med dessa kontraster: stolen, bordet - ja, alltsammans!
  Klem
  Lisa

  SvarSlett
 7. Ja, har det akkurat sånn selv. Det er sånn at når du ser det så kiler det i magen og du får liksom ikke sikret deg det fort nok! ....ha en koselig kveld!

  SvarSlett
 8. Det er alltids noe man kommer over som man bare MÅ ha. Klarer ikke å glemme det før man vet det er MITT :0)
  Kjempe stilig papirrullholder, og den stolen likte jeg kjempe godt. Skikkelig tøft :0)

  Ha en fin helg.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 9. Skjønner hva du mener ja. Jeg har opplevd det selv noen ganger. :)
  Likte arbeidsplassen din kjempegodt! Stolen var jo bare helskjønn også så praktisk med pakkestativet! Du er veldig flink til å ta< bilder også.
  Ønsker deg en god helg Liv.

  SvarSlett
 10. ÅÅÅ akkurat en slik jeg er på utkikk etter... så vakker den var... der var du heldig..og jeg hadde heller ikke trengt å tenke om jeg skulle hatt den ..hvis jeg kom over denne..

  God helg..

  klemmer =)

  SvarSlett
 11. FOR et FUNN! Det er så gøy når man finner slike skatter :)

  Kjempekoselig arbeidplass du har:) Masse sjarm <3

  Skulle gjerne likt og se bilder av hjemmet ditt på den nye nettsiden jeg nettopp har lansert: http://www.stylizimo.com
  Ta gjerne en titt :)

  God helg til deg
  klem Nina

  SvarSlett
 12. Ooohh, den var super tøff! Og praktisk da gitt, herlig:))

  God helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 13. En verklig gammeldags pappershållare, vilket tur du har och vilket öga för detaljer du har. Ser verkligen fram emot att titta på dina bilder.
  Hälsn, Susan i Varberg

  SvarSlett
 14. NYDELIG!! Skjønner godt at du ikke lot den gå fra deg ;)

  Klem Madelén

  SvarSlett
 15. Synd jeg ikke kom før deg :-) Hadde ikke tvilt jeg heller.

  SvarSlett
 16. Så vakker!!
  Den hadde ikke jeg tvilt på heller;) Litt av et kupp du har gjort:)

  SvarSlett
 17. Skjønner godt at du heiv deg over den der ja...nydelig!!
  Knall fine bilder - masse god inspirasjon å hente hos deg som alltid:)
  Klem

  SvarSlett
 18. Åhhh,heldige deg Liv !!! Jeg jakter på et slikt selv,men får nok en lang jakt........! Og flinke mannen i ditt liv,som fikser og ordner.....! Jeg beundrer også din plansje med bokstaver,denne tenker jeg du bare måtte ha..den hadde iallefall ikke jeg gått fra ! Hørtes veldig koselig ut,med skrivebord i stuen,med både hyssing og papir....herlig å sette seg ned i noen ledige minutter,og bare kreere :) Takk for titten,er innom deg støtt,selv om jeg ikke legger igjen noen spor.....ha en supergod helg,med handymannen :)

  SvarSlett
 19. Vilka härliga bilder du visar oss! Det är verkligen som att se i en inredningstidninga varje gång jag kikar in tíll dig! Läcker gammal pappershållare och användbar!
  Ha det bra och kram Marie

  SvarSlett
 20. For et funn! Den papir/hyssing holderen av jo bare så stilig. Den er jo ikke bare dekorativ, men den har jo en funksjon også. Det kan nesten ikke bli bedre! Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 21. Nydelig Liv! Arbeidsplassen din er knallstilig! :-) Og det stativet hadde ikke jeg heller vurdert, var jo utrolig fint og praktisk! Så mye fint du legger ut i shopen din, og så fort det går unna, her må man være rask for å få skattene skjønner jeg! :-) Ha en fin helg! Klem

  SvarSlett
 22. hejsan underbar blogg hit kommer jag igen länkar dig.. kram sussie

  SvarSlett
 23. Hei Liv! Long time! :) Fine ting! Men: er det ein HELSA stol? Har ein slik i mintgrøn på kjøkkenet. Synes den er lekker til mitt gamle bord med kulebein...

  Fortsatt god helg!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 24. Så herlig! Nå kan du leke butikkdame :-) Julegavene kommer til å gå som en lek, hihi.

  SvarSlett
 25. Oi, så tøft! Forstår godt at du berre måtte ha det. Og arbeidsplassen din ser SÅ triveleg ut!

  Fortsatt god helg! :)

  SvarSlett
 26. Vilket underbart stativ! Det skulle jag också ha köpt! ABC-skoltavlan är också jättefin.
  Å skrivbordet...
  Så trevligt att du tittade in hos mig så att jag hittade till ndin fina blogg!

  Kram, Nicole

  SvarSlett
 27. Kjempefin :)
  Sånn er det nok ikke mange som har!

  SvarSlett
 28. Sååå fin! Du er så smart du :) Vi sier det igjen, er så glad for at vi fant denne bloggen:) Du gir oss så mye glede og inspirasjon:)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 29. Herlig 'ting'!!!!!! I like!! Jeg tror kanskje det er flere som har sett på den, og ikke skjønt hva det var :) I hvert fall hvis du fant den uten papir og hyssing :) Men den var superfin, og jeg er helt enig med deg!! Ikke noe å tenke på...bare KJØP!! :) Hi hi :)

  LiljeHvit

  SvarSlett
 30. oi, den var fin! Hva måtte du betale for den?
  Vilde

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei Vilde!

   Det er så lenge siden så det husker jeg ikke helt nå.... et par-tre hundre kanskje? Det var ikke så mye og jeg var som sagt ikke i tvil om at jeg måtte slå til ;O)

   Slett