onsdag 11. august 2010

HVA MENER JEG MED LIV LAGA??


Da var det *LIV LAGA*
(For nye tittere inn på bloggen i dag: Jeg holder på med å få litt mer orden på LIVS LYST og har laget en rekke med "knapper" der oppe under headingen som vil ta det med inn i kategoriserte innlegg.)

Jeg har ikke tenkt å holde på i dagesvis med å presentere alle disse "knappene". Men en liten gjennomgang er på sin plass syns jeg og jeg får ta det når jeg har tid. Så snart er det normale interiør-innlegg-tilstander igjen her på LIVS LYST!  
Linken  LIV LAGA vil ta deg med inn til poster der jeg deler med dere ting jeg lager. Pusser opp. Syr. Strikker. Blant annet er det jeg som strikker disse Tila-kjøkkenHÅNDklærne. 
(Forresten er det mange som spør om jeg har noen å selge. Det hender jeg har det. Så ta bare kontakt med meg på mailen:) Lifehere@hotmail.com


FOR Å KOMME TIL KATEGORIENE PÅ LIV LAGA; TRYKK LIV LAGA I "RULLGARDINEN" HELT ØVERST HER PÅ BLOGGEN!

English: LIV LAGA (a norwegian word) is a link into posts with things I made. I sew, knit and make other things to my interior. I will share it with you, and you will find it by pressing the buttom LIV LAGA right under the heading. I will not introduce these buttoms for days, but I have to explain with a few words, and I will do now when I have time. So soon there will be regular posts on LIVS LYST again!

3 kommentarer:

 1. you are one busy girl!!!!! Don't stop!!;)

  XX
  Lynda

  SvarSlett
 2. Synes det er smart av deg å beskrive litt jeg, da er det jo lettere for folk å svirre rundt i livs lyst og blir inspirert - jeg blir i hvert fall det:)

  Og derfor tenkte jeg å spørre deg hvordan garn du bruker til kjøkkenhåndklene? Synes det var en god ide å strikke de selv

  Kaja:)

  SvarSlett
 3. Jeg glæder mig til at følge med under " Liv Laga" og alle de andre knapper. :-)
  Knus Birgitte

  SvarSlett