torsdag 12. august 2010

HVA MENER JEG MED LIVS VARIG??

Da var det oss to da. Thomas og jeg: *LIVS VARIG*
Jeg har blogget en stund jeg nå og for de som fulgte meg helt fra starten, fikk følge med på noe litt ekstra. Nemlig da jeg traff Thomas. Det viste seg ganske raskt at vi hadde en stor felles interesse i gamle hus og ting. Og særlig det norske. Og det varte ikke lenge før vi hadde mange prosjekter sammen. 
Det har vært en reise å møte han. Jeg er så takknemlig for at jeg kan leve dagene mine med han. Og nå jammen som hans kone. Dere har sett litt fra bryllup, og det venter mer! Dette og mer vil dere finne under LIVS VARIG-knappen!

Nå gjenstår det bare presentasjon av èn knapp til, nemlig LIVS LYST SHOP!
I den forbindelse åpner jeg luken inn til shop`en min. Håper dere har lyst å ta en titt innom!


FOR Å KOMME TIL KATEGORIENE PÅ LIVS VARIG; TRYKK LIVS VARIG I "RULLGARDINEN" HELT ØVERST HER PÅ BLOGGEN!


English: Thomas and I are now married. We were not when I first started the blog. I met him and we have so many common interests. Especially old houses and norwegian old things. So it didn`t take long time before we had many projects together. And as you maybe now, we got married in june and had a wonderful day! You will find posts about us, the wedding and more under LIVS VARIG.

7 kommentarer:

 1. You are a busy blog girl.......hahahhahah!! happy day darling.....love Ria....

  SvarSlett
 2. Herlig! Historien om deg og Thomas er så skjønn ♥ Og bryllupet var så vakkert ♥

  Nå gleder jeg meg veldig til Livs Lyst Shop åpner:))

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei Liv
  Kjempe koslig med hilsen fra deg og at jeg slik fant bloggen din. Nå skulle jeg ønske å ha fulgt deg fra starten også, etter å ha tatt en liten titt på det du viser.
  Og jeg elsker stilen din!! Her kan jeg finne mye inspirasjon. Har selv blitt så glad i gamle ting og møbler og er alltid på jakt etter en skatt. Til nå har det vært litt vanskelig å oppdrive gamle møbler her hvor jeg bor i Trøndelagen, men så fort jeg beveget meg over grensa til søta bror åpnet en helt annen verden seg. De har utrolig mye fine gamle ting der som du kan finne på alle loppisene og brukthandlerene. Du har vel sikkert vært i Sverige på jakt selv:) Men er enig med deg om at det er det norske som er finest :)
  Jeg kommer nok garantert tilbake her hos deg!
  Ønsker deg en nydelig kveld.
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 4. OOOOOOOOOOH weddingpictures!!!! I'm on my way!!!!!!

  X
  Lynda

  SvarSlett
 5. Hærli land!! Gratulerer! Har dere giftet dere, eller skal dere gifte dere? :) Så koselig!!

  Jeg syns du har en nydelig blogg, og du er flink til å forklare og lage knapper for sånne som meg, som ikke er noe særlig på pc :) Hi hi :)

  Gleder meg til å se videre hva slags nye prosjekter du har :)

  Heldig du, som har en mann som kan ( og vil) hjelpe deg med snekring og hamring ;o)

  SvarSlett
 6. Så hyggelig å komme inn hit etter en lang bloggferie! Gratulerer så mye som kone:-) Du strålte, og det er ingen tvil om at dere begge er kommet hjem:-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett