fredag 3. september 2010

REPORTASJEN FRA MIN LEILIGHET HAR KOMMET I BOLIG PLUSS NÅ!

I dag vil jeg mimre litt tilbake i tid: Det var nemlig her det hele begynte. I min lille leilighet. Faktisk i denne sofaen. 
Her satt jeg og blogget med dere i starten!
(Ps! I dag er bildene av ymse slag. De er tatt med kompakt kamera for lenge siden...)

Her inne kom jeg på (gode?) idèer (HER) og koste meg med å skape et interiør jeg kunne trives i.

Ja, dere husker kanskje for eksempel kongeparet på do? (HER)
I mitt første ordentlige hjem kunne jeg innrede med gamle møbler og tilbehør. 50-talls-leiligheten var et vakkert lerret med sine tregulver og panelte vegger.

Huset vi nå bor i er mye gamlere og jeg tror vi kommer til å få det fint her. Jeg gleder meg over oppussingen vi er i gang med. Men det er fint å se litt tilbake også.

 Og det er faktisk noe jeg savner: fargen på veggene i soverommet...!!
Ingen vegger har foreløpig den fargen i huset vårt nå, men soverommet i andre etasje her ligger nok godt an etterhvert for å si det slik. Denne fargen er ... jeg klarer nesten ikke å beskrive den på en annen måte enn jeg har gjort tidligere: "Den er så søt at man nesten får hull i tennene". Du kan nesten spise den... Så soveromsvegger (og Thomas!;O) - se opp! Det kan fort bli litt forandringer her etterhvert ja!

Hvorfor mimrer jeg akkurat i dag?
Jo, har nemlig fått flere beskjeder fra kjente og ukjente at reportasjen fra min lille leilighet endelig har kommet i Bolig Pluss! Men det er bare de som har abonnement som har fått æren av å se enda. Så har du lyst å mimre med meg, så løp og kjøp! Det vil jeg også, men det har ikke kommet i butikkene enda. Så gi meg gjerne et hint om tid det dukker opp! Jeg kjenner jo at jeg er litt nyskjerrig på hvilke bilder de valgte ut! ;O)

Ha en super dag kjære besøkende på LIVS LYST!!

English: Today I`m showing you pictures from my earlier home. I lived there before I met Thomas. It was my first real home. It was a apartement from the year 54 and it was perfect for me. I liked (and still like) the floors and walls of wood. And I like the colors here. Especially the color in the bedroom ;O)
But why am I looking back today? - Because my earlier home is in a norwegian interior magazine now! The name of the magazine is BOLIG PLUSS! I`m looking forward to see it!!

23 kommentarer:

 1. Smaken din er nydeleg☺
  Og reportasjen i BoligPluss var fantastisk lesing☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Nå skal jeg løpe og kjøpe Bolig Pluss:) Er du forresten lei på å dele fargekoden til fargen på soverommet i din gamle leilighet? Takk:) Klem

  SvarSlett
 3. Jeg satt nettopp og leste og kikket i Boligpluss :)) Såå moro å se deg dere !!
  leiligheten din var bare så utrolig flott :))))

  Ønsker deg en fiin helg :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Kjempekoslig reportasje...
  Her kommer et hint om bildene ;)

  Himmelsengen, speilkommoden og dåpskjolen, sinkbøtte og bondegjenstander, dusjkabinettet som er skjult og vasken,Stileben av gamle bilder, det store brune skapet og ikke minst sofakroken med slekstveggen av bilder...
  Phuu.. Da tror jeg har vært innom alle bildene..ups glemte de to siden med kjøkkenet.. Kjøkkenbenken, kjøkkenvekten, norgesglasslampen, og kjøkkenbordet.. Reportasjen er på fem sider med tekst og bilder ...
  Gled deg til du får se den... Ha en flott helg.
  Klem Siv Janne

  SvarSlett
 5. faktisk tror jeg at jeg kommer til å kjøpe det da...:) så var det fargekommoden på den grønne der da?;) har du den?
  ha en strålende dag!
  klem Birgitte

  SvarSlett
 6. Hei:) Har ikke sett bladet enda, men du skal ikke se bort ifra at det havner her om en stund. Ha en flott helg:)

  SvarSlett
 7. Så spennende, gleder meg til å lese bladet:)

  SvarSlett
 8. Hei på deg!
  Så gøy at du er i Boligpluss.Jeg abbonerer,så da må jeg løpe ned i postkassen å se;)

  Lykke til med oppussing!Spennende å følge med videre.GOD HELG!

  Klemmer

  SvarSlett
 9. Fikk bladet i posten igår - reportasjen var råbra - masse inspirasjon som på bloggen din! Klem cecilie

  SvarSlett
 10. Kjøpte bladet på Narvesen i går, kjempeflott reportasje!

  SvarSlett
 11. Koselig i leiligheten din, du får det nok akkurat like koselig hos deg og Thomas. Bladet skal jeg kjøpe i morgen, blir spennende å se. Ha en fin helg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med flott reportasje i BoligPluss! Mye som var verdt å se der ja, har nettopp sittet og lest den :) Skjønner så godt at du trivdes godt i den leiligheten, du fikk til veldig mye fint på liten plass! (Men jeg må bare få si at dine egne bilder ikke står tilbake for de i reportasjen, og får frem de flotte tingene på en MINST like bra måte ;) Ha en fin dag! Klem Synnøve :)

  SvarSlett
 13. Kjempeflott reportasje og fine bilder selvfølgelig:) Stussa litt over at de ikke har gjort blogg-adressa di synlig...

  Ha ei fin fin helg:)

  SvarSlett
 14. Så gøy!!!- og så flotte rom. Go helg!

  SvarSlett
 15. Så gøy! Jeg fikk bladet i posten i går, men har spart det til en regnfull dag hvor jeg virkelig kan nyte det. Nå gleder jeg meg til å se reportasjen fra leiligheten din. Spennende! Jeg skal krølle meg sammen i en god stol med en varm kopp kakao og det siste
  nummeret av BoligPluss ;-)

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 16. Hei! Så spennende da, Liv! Må ut i postkassa da, har sikkert kommet idag-blir gøy å lese!! Ha en strålende helg! Klem

  SvarSlett
 17. Well, congratulations to you!!!!!!! that's GREAT!!!!! You must be really proud!!!!! Don't think you are gonna send me one are you ;)))))(jut kidding)!
  Have a nice weekend!!

  Lynda

  SvarSlett
 18. Heisann :)

  Leste artikkelen, og var superfasinert av bildene. Dro selvsagt kjensel på mange av dem, men kunne ikke helt plassere før jeg så det søte bildet av deg :-)
  Hvorfor har de ikke tatt med bloggadressen din ?? Bladde igjennom flere ganger for å sjekke.. hehe.. regner med du ikke har opprettet hemmelig adressen ;-D

  Gratulerer så mye uansett.. det var en utrolig bra artikkel og veldig fine bilder.. kremt, til tross for at jeg syntes du finner de beste blinkskuddene :-)

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 19. Jeg har fått bladet i posten idag og gleeeeder meg til lese reportasjen når jeg har lagt meg:))

  God helg!

  SvarSlett
 20. Hei!
  Reportasjen var helt topp:))
  Ønsker deg en nydelig helg, klem Hanne

  SvarSlett
 21. Jeg satt og leste bladet og syntes at jeg har sett disse bildene og gjenstandene i bloggen før.Men visste ikke helt hvor, inntil jeg så bildet av deg.HA!det er jo Livlyst.Bloggen jeg pleier å følge med.

  Det var mange fine bilder og de vakre tingene som du har skapt ut av de gamle møblementer.Skikkelig inspirasjon for meg. Kjempe flotte bilder, ja akkurat som i din blogg. Jeg elsker gamle ting.

  Lykke til med oppussingen videre.Gleder meg hverdag til å se dine gode ideer! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 22. Hei :) VELDIG flott artikkel i Boligplus!!! Jeg abbonerer på bladet og har lest artikkelen flere ganger! :) Du har det SÅ fint!

  Elsker den gamle trekassen din!! Har lett etter sånn i over et halvt år nå, finner det ikke!! :S Hvor har du fått tak i din? :)

  SvarSlett
 23. Nydelige bilder og herlig stemning! Som du sier selv, man får hull i tennene av den fargen :)
  Vil du dele med meg, hva fargen heter? :)

  klem lillemy

  SvarSlett