torsdag 14. oktober 2010

Å STABLE I HØYDEN


Det er ikke til å komme utenom; det er fullt i skapene våre. Mye trenger vi, noe er arvet og vi vil ta vare på det og noe er det bare så gøy å ha... Det store hvite skapet i stuen er nokså fullt. Og jeg har nå begynt å stable i høyden: Stettfatet i sølvplett (kjøpt på Fretex i sin tid) holder arvekoppene oppe i høyden. Og med en liten "dæsj grønt" til, jeg syns jammen det ble litt dekorativt også. Hva syns du? Kunne du gjort det samme?

Dette kan dere jo fundere litt på mens jeg stikker bort i leiligheten og maler mer. Så skal dere få se flere bilder derfra snart også. Ha en superdag alle nye og gamle (men slett ikke GAMLE!!) lesere! Tusen takk for alle besøk her på LIVS LYST! Dere farger dagen min!! Klem klem

English: This is my way when it`s not room for everything. I place it in the high.
  

13 kommentarer:

 1. Her bare måtte jeg inn og se med en gang når jeg las overskriften:))) Vi bor lite og trangt så alle tips og råd tar jeg til meg med stor takk:))

  Og det var lurt også:) Har noen etasjefat jeg også og lurt var det:))

  Fine bilder:))

  Håper du får en fin dag:)

  SvarSlett
 2. hei hei snuppa!

  he he, her også har vi begynnt å stable i høyden! tror nok det er sånn hos de fleste av oss! noen ting blir en jo så glad i, men det er godt å ta en skikkelig rydde runde innimellom! kjempe fint skap og mange flotte skatter der inne ser jeg!

  klem klem

  SvarSlett
 3. Smart. Koppene har jo så lett for å forsvinne blant stabler med tallerkener, så dette var slett ikke dumt. Må prøve å skaffe meg noen fine stettfat da....

  SvarSlett
 4. Er alltid så kjekt å lese bloggen din.

  Vi har også for mye i skapene ,og jeg pakker i esker, og bytter av og til om det som er i skap :)
  Men, det du har gjort her var ikke dumt.
  Så nå satte du meg på en idè...

  Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 5. He he her er det ikke annet valg enn og stable i høyden:)
  ha en flott malings dag Liv...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 6. Hei Liv!

  Stakk bare en innom for å si at nå er jeg hjemme igjen. Så du springer fortsatt rundt med positiv energi og gleder oss med nye prosjekter :) Good luck sier jeg, det er surt å male alt på nytt. Men gir det en god pris er det absolutt verdt det. Jeg skulle ha malt her selv, men jeg orket ikke tanken i sommer på å male om taket enda en gang. Men til våren er jeg helt nødt, nå er det grått og ikke hvitt.

  Høstklem !

  Aina

  SvarSlett
 7. For en god ide! Jeg sliter med plassering av min kjæres konjakkglass. De er så lave og tar mye plass i bredden. Har prøvd å stable, men det går ikke så bra... På denne måten kan jeg jo både få brukt noen av de mange fata óg spare plass til noe annet fint :)
  Takk for tips!

  SvarSlett
 8. Kender alt til og stable i højden :-)
  Fine billeder, som altid.

  SvarSlett
 9. Slett ikke dumt å stable i høyden, og det ble skikkelig lekkert også :-) Det er ikke bare bare å kvitte seg med ting - jeg blir så glad i tingene mine jeg....jeg satser heller på å ikke skaffe mer ;-)

  Ha en fin dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 10. Du har alltid så fine innlegg og bilder.
  Jeg har som vanlig et tips: glass med stett skal stå på stetten under lagring. Klokka er ikke laget for å stå ned. Dessuten blir det mer lukt i glasset da enn om det står det rette veien. Støv som legger seg i glass som står lenge uten å brukes kan skylles lett ut.

  SvarSlett
 11. VILKET SKÅP..SÅ VACKERT OCH SÅ MYCKET FINT SOM FINNS PÅ HYLLORNA..VISST GÅR DET BRA ATT STAPLA PÅ HÖJDEN..:0) HA EN SKÖN KVÄLL,

  KLEM VIOLA

  SvarSlett
 12. Fantastisk fint skap! :)

  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett