onsdag 22. februar 2012

ADVENTSTAKE NÅ??

 Jada, jeg har fortsatt adventstaken stående fremme jeg. Men det er kanskje ikke så rart. Til jul hadde jeg kun fire gamle glassflasker stående på rekke og rad. Med litt tall, greier og go`vilja til, så ble det en adventstake. HER kan du se den, om du orker litt julestemning på slutten av februar.

I bakgrunnen ser dere hønseburet. Vaktlene lever fortsatt og har det bra! Hihi

Jeg har enkelt plassert et hvitt lys i hver flasketut. Det er akkurat plass. For å oppnå et snev av pynt, har jeg knytt en liten naturhyssing rundt og på den måten oppnår jeg at denne staken ikke er brannsikker.... Fint ja, kanskje, men det gjør at jeg sitter litt på "anken" når lysene er tent. Det kan hende jeg tar bort hyssingen, hvis ikke får jeg bare tenne lysene når jeg er på kjøkkenet. Det kan være koselig det også!

Et lite grønt "tre" i en tradisjonell og gammel hollandsk urne gir farge til alt sammen.

***

Takk for tilbakemeldinger i går! Dere er jo forsiktige da, men det betyr jo bare at jeg med god samvittighet fortsetter slik jeg har holdt på en stund her på Livs Lyst. Tusen takk til dere som skrev kommentarer, det er godt å få konkrete svar noen ganger. Dere skal både få bilder fra reportasjer og fra gården vår! Og mye, mye mer...!

7 kommentarer:

 1. I like the candles and the bottles... lovelly :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin. Sees veldig stilig og hyggelig ut! :)

  SvarSlett
 3. Tomflasker er takknemlig å bruke, og så er det både billig, dekorativt og praktisk. Den grønne plana i den hollandske krukka ble veldig elegant ved siden av.

  Ha en fortsatt fin onsdag.

  SvarSlett
 4. heilt topp!!! trenge kje pakke vekk så fin pynt!! ;)

  SvarSlett
 5. NYDELIGE glassflasker!:)

  Må si meg enig i at det er så som så med brannsikkerheten på akkurat disse, men lysestakene tar seg jo også godt ut uten fyr på, da!;)

  Gleder meg forøvrig stooort til å følge dere inn på gården deres:)
  Ha en strålende onsdag videre!

  *Marita*

  SvarSlett
 6. Fine "lysestaker"! Du kan ikke feste hyssingen lenger nede på flaskehalsene da? Blir det mer brannsikkert da tro? (jada, det blir ikke like fint, men det var den sikkerheten da...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo det er helt sant! Jeg tror jeg må gjøre noe med dem, for jeg sitter som sagt på "anken" når de er tent. Levende lys skal jo først og fremst være koselig og avslappenede, disse er ikke det...hihihih....

   Det hadde absolutt gått an å bundet hyssingen lenger ned på flasken.

   Slett