onsdag 29. februar 2012

IKKE TIL Å SPISE

I går tok jeg med meg en saks og noe å ha kvister i og dro ut i det fantastiske varme været. Jeg følte plustelig et sterkt behov for å få i hus noe med knopper på.

Hadde liksom sett for meg at det skulle bli så fint med noen rette små skudd i den blå kannen på sjenken.

 Men når jeg ser nærmere etter nå, ser det kanskje litt rart ut også. Hihi. Man får mest lyst å spise dem. Det minner om salte pinner der de står. Men jeg gir dem en sjanse. For om knoppene her brister, blir det koselig vår i stuen. 

 Sammen med perleblomstene som strutter om dagen, syns jeg de brune pinnene ble en artig kontrast også. Ja-ah, jeg lar de få en sjanse!

18 kommentarer:

 1. Haha, nå fikk jeg skikkelig lyst på saltpinner (som forøvrig er en veldig undervurdert snacks fra 80-tallet, hehe). Men det kommer nok noen knopper snart skal du se :-)

  Jeg har nesten lik sjenk som deg, bare litt lysere ådringsmalt. Elsker den! Eneste er at jeg enda ikke har funnet noen nøkler som passer i låsen, så jeg må "klore" opp dørene med neglene hver gang! HAHA! Praktisk, sa du?!! Neida, men FINT!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe. Kjenner til den med å mangle nøkler eller beslag. Har satt en hyssing på det ene skapet mitt. Det er superpraktisk! Men kanskje ikke sååå fint...hihihi!!

   Slett
 2. Syns det ble en fin kontrast ja :) Og ikke værst å finne så mange helt rette pinner da :) Finner mest krokete jeg.

  Ønsker deg en finnfin dag :)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder - dekorativt og vårlig!
  Ønsker deg en fin onsdag!
  Klem, Marianne.

  SvarSlett
 4. Synes kvistene var flotte, må ut i hagen en tur jeg også;-) FInt at de sto stramt og fint i muggen der, så får du passe på at ikke gjester tror det er saltstenger da, hihi!

  God dag til deg!

  SvarSlett
 5. Jeg syns det var tøft med kvistene jeg da :-)
  Her har fastelavensrisene endelig sprunget ut, såå godt med litt vårlig grønt inne, for det er jo ordentlig vårvær ute hos oss om dagen også.
  Ha en herlig onsdag. Klem

  SvarSlett
 6. Det er så koselig å ta naturen inn! Likte godt den lille blå mugga di også. Kjempesøt!

  SvarSlett
 7. syns ikke de så rart ut, jeg var ute å ruslet i forgårs og tok også med meg masse pinner, så her står de i vaser, dl-mål og melkespann.. syns de er kjempe fine innendørs ;) koselig... :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 8. Fiiint!!! Og den mugga da, vakker... Hadde en slik i mitt barndomshjem, brukte den mye til varm kakao og kremen var i en bolle i samme stil. Heldige meg arvet den bollen - den står fast i kjøleskapet med egg i. Er så artig å høre du forteller hvordan du ser ting for deg og så bruker det du har for å få det slik, kjenner meg godt igjen i det. Noen knopper bare mååå springe ut der, ikke sant? Strålende dag til deg ;~)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg håper det nå da! At knoppene vil springe ut og en anelse grønt vil pynte her inne. Det er så ufattelig deilig å kjenne at det er vååååår!!

   Slett
 9. Lekkert og vårlig! Er enig i at det ser veldig fristende ut å spise det, men men. Se, men ikke røre ;) Nydelig blå mugge....

  SvarSlett
 10. Så nydelig!
  Lekker mugge og nydelige farger!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 11. зелень и веточки выигрывают, кстати тоже хотела нарезать , но увы ... забыла!

  SvarSlett
 12. Stilig! Synes sammensetningen og kontrastene var annerledes og tøft! Litt røft mot sart... :)

  Er nå "tilbake å blogger" -å kan vel strengt tatt takke deg for at lysten kom tilbake! Så interiør-lysten du viser, smitter over på andre (i allefall meg!) :)

  Ønsker deg en god uke videre!
  -Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra Mari! Jeg går sporenstreks inn og sjekker!!

   Slett
 13. Hei Liv ! Vårleg og sjarmerande, bøkene fekk meg til le, dei var dei mest brukte i heimen når eg var lita jenta, snakk om nostalgi ! Trur ikkje da er nokon blogg som har so reindyrka stil som du, ekta norsk old fashion !

  SvarSlett
  Svar
  1. Så morsomt at dere brukte dem tidligere. Vi digger de bøkene og leser dem gjerne på senga. Ja, det er helt sant. Vi er "skadet" vet du..... Hihihi

   Slett
 14. Norske gardsbruk gir veldig mye informasjon om alle gaardene i hvert fylke. jeg antar at det ble skrevet nye ca 1990 i Telemark ogsaa.

  Kanna er Blaa Grete fra Figgjo. Gaa inn paa frk eplegröts lille hus saa finner du masse om gamle Figgjoserviser.

  Aashild i bestemors hage

  SvarSlett