søndag 11. mars 2012

Å REKE GATELANGS

Det finnes små paradis her og der og det å "reke gatelangs" kan være mer enn hyggelig. Man ser vakre hus og bygninger. Man ser våren trenge seg gjennom snøen på en gammel vei som snor seg inn på et koselig tun.

 I går tok jeg turen ut til en vakker øy. En ekte øy i skjærgården. Der det bor mennesker fast. Der man må i båt/ferje for å komme ut. Der veiene er smale og der mange hus er gamle. Jeg har gått her "tusen" ganger før men jeg har aldri hatt med meg mitt kamera. I går så jeg øya gjennom linsen. 

 Koselig rødmalt sjul med gammel teglstein.

Vakkert hvitmalt hus med gammel grunnmur. (Ved å se på grunnmuren er det enkelt å se om et hus er gammelt. Men må jo klart ta høyde for at et nytt hus kan være bygget på gammel mur da.)

 Gamle sjøboder langs strendene. Så vakkert... Jeg kjenner at sommer-lengten kommer når jeg trasker rundt her. Gleder meg til det bølgende blå blir godt og varmt og det bare er å hive seg uti.

God søndag!

17 kommentarer:

 1. God morgen Liv:))Ja vi er heldige som bor her vi bor,med alle de skjønne "perlene"vi er omgitt med.Strålende dag til deg ,klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Eller vi som har et veldig gammelt hus på en ganske ny grunnmur. Tenk at her er 100 kvm kjeller håndgravd ut men huset sto. Resten ble tatt mer maskinelt da huset kunne løftes hydraulisk.

  Flotte bilder som vanlig.

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Så deilig å ta ein tur ut og reke gatelangs... så mykje fint å sjå!!
  Mange fine bilder her hos deg!

  SvarSlett
 4. For en herlig idyll!
  Nydelige bilder:)

  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Et vakkert sted med mye sjarm! Ønsker deg en fin søndag videre.

  SvarSlett
 6. Nydelig, Liv! Det er alltid inspirerende å tusle rundt på slike vakre steder! :-) Og du viser oss det så fint gjennom linsa! Ha en fortsatt super søndag! KLEM

  SvarSlett
 7. Ja, her må det være herlig å reke gatelangs! Kjenner lengten etter sommer kommer med sånn "sørlands-idyll"...
  Likte spesielt godt det siste bildet! Bra komposisjon :)

  God søndag videre!

  Klem fra Fru K

  SvarSlett
 8. flott sted, men enda flottere bilder :)

  SvarSlett
 9. Какие удивительные снимки. Молодцы!

  SvarSlett
 10. Ja, ikke sant det er mange fine perler av hus og steder rundt om kring?! Fine bilder du viser, veldig så vårlig det er hos dere litt lenger sør:-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. Her var det "kjente" motiv! ;)
  Likte veldig godt det siste bildet av båthuset. :)

  SvarSlett
 12. Herlig! Alltid koselig å reke gatelangs... ;)

  SvarSlett
 13. Herlig! Alltid koselig å reke gatelangs... ;)

  SvarSlett
 14. Åh, ja her er det nok fantastisk å reke gatelangs. Synes jeg hører måkene og kjenner sjølukta. Gleder meg til sommer og sand mellom terne. Farmor

  SvarSlett
 15. Ååååhhhh.....lengter til sommerens paradis....mange fine turer er gått på de veiene, ja...:-)

  SvarSlett
 16. For et vakkert sted, her snakker vi ekte skjærgårdsidyll :) Bare å suge til seg all idyllen som sånne steder gir fra seg. Vel gått! :)

  SvarSlett
 17. Your country is sooooo beautiful, Life! I just love it when you share photos like these! Looks likes spring has made herself known there - as she has here! :)

  xoxo laurie

  SvarSlett