fredag 14. september 2012

BRUKTE FARGEKODER?

DET LIGGER EN DEL FARGKODER PÅ LIVS LYST - HAR DU BRUKT NOEN AV DEM? :O)

I forbindelse med kurset jeg skal holde nå i september, hadde det vært gøy å vise bilder fra andre miljøer som har brukt de samme fargene vi har. Jeg har fått uttallige mailer med spørsmål om fargkoder vi har brukt her i heimen og det er kjempe koselig. Det er vanskelig å se nyanser ut av et lite fargekart, så vi får låne idèer av hverandre. Det er vel nettopp derfor vi blogger. For å bli inspirert. Derfor laget jeg også disse fargeoversiktene. Så nå søker jeg dere som har malt med fargene dere har funnet under RESTAURERING og FARGEKODER oppe i menylinjen her på Livs lyst og OM dere har lyst, har dere altså lov å maile meg bilder fra et rom eller et møbel der du har brukt en eller flere av disse fargene. Jeg ønsker å vise frem gode eksempler på hvordan fargene kan brukes i forskjellige rom eller på forskjellige møbler.
(Kilde vil bli opplyst om det ønskes på et skriv med link inn til din nettside om du har.)

***
 Kurset starter 26. september og går over tre onsdager til sammen.
Ta kontakt på telefon: 35504920 (Skien kommune) om du har lyst å joine på kurset.

5 kommentarer:

 1. Jeg har brukt den lyseblå fargen du har på kjøkkenet ditt vet du, på en gammel kjøkkenbenk og tallerkenhylle i Farfar-huset. Du har vel bilde av den, så du kan jo bruke det som eksempel hvis du vil.

  Lykke til med kurset :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Javisst har du det! Takk for at jeg får bruke bildene! Klem klem

   Slett
 2. hei, jeg har nok ikke sett alle artiklene dine som omtaler fargekoder, men jeg tenkte å be om et råd. Jeg skal gjøre om et lite kjøkken til gjesterom og ønsker å ha et "lavendel-rom". Det blir lyse vegger, bortsett fra fondveggen, den ønsker jeg i lilla/lavendeltilpasset. Har du noe tips om fargevalg?
  Ellers har jeg kommentert bloggen din tidligere også, for den er fantastisk inspirerende og "lett" å lese. Lett å bli glad i. Fortsett sånn :)
  Klem fra solbakken

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Solbakken!

   Takk for koselige ord. Det høres spennende ut å skulle pusse opp til gjesterom. Desverre har jeg aldri brukt denne fargen selv. Lille-toner... Det eneste jeg har vært borti var da jeg skulle pusse opp et soverom og ønsket å ha det i en lys blå farge. Jeg så på fargekart (som kan være så vanskelig....) og fant RISØR fra Lady/Jotun. Den ble "alt for" lilla for meg. Den var lys og nydelig, men jeg var jo ikke ute etter den fargetonen. Så det er faktisk det eneste jeg vet om lilla.

   Lykke til!

   Ps! Fargekodene jeg har omtalt og brukt ligger alle samlet under RESTAURERING og FARGEKODER oppe i menylinjen ;O)

   Slett
  2. Lille-toner? Mente så klart: LillA-toner ;O)

   Slett