mandag 24. september 2012

GODSET

 Nå var det godt å komme opp til gården vår igjen. Det var en stund siden sist vi hadde overnattet og det føltes veldig bra å våkne oppe i bakkene til en ny dag. En ny dag med frisk "fjell-luft", høststemning, god utsikt, måltider ute i det fri og gode venner på besøk. Et herlig landliv  -  rett og slett.
Godset i sin helhet ;O)

Nå er det litt for kjølig å natte over i stabburet, men det gjorde vi altså i sommer. Vi hadde flere overnattings-besøk og gjestene fikk låne campingvogna. Vi hadde altså flere netter i gamle senger der inne hvor det er høyt under skråtaket. Kjempe koselig! Jeg gleder meg til å gjøre det igjen, men først må vi gjennom en høst og en vinter. Det er litt herlig det også. Å oppleve naturen og skiftningene så tett på her oppe. Helgens høstdager har i alle fall vært veldig fine og vi har igjen guidet gode venner rundt på godset for første gang. Å ha besøk her oppe er noe av det beste som finnes!

10 kommentarer:

 1. Hei!
  Så koselig å se bilder fra gården igjen:)
  Skjønner godt at du lengter opp hit, for et herlig sted:)
  Man må virkelig finne roen her oppe:)
  Kos deg masse:)

  Ha en herlig uke
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Good morning Lyst! Your house is so beautiful in this landscape! Really a dream! I hope for you the spring comes early next year! Have a lovely day!

  SvarSlett
 3. oh my, that looks so cosy... :)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder, som alltid :) Og flott helhetsbilde av godset! :)

  Ønsker deg en flott mandag :)

  SvarSlett
 5. Tusen tusen takk for en nydelig søndag og at vi fikk besøke dere på gården. Får helt tårer i øynene i dag når jeg ser på bildene. Helt utrolig god stemning der oppe :-) klem fra Rebekka, Ivar og Serine

  SvarSlett
 6. Hei og takk for koselig blogg! Vi var nettopp på tur til Læsø utenfor Frederikshavn, og der har de en fabrikk som lager ulldyner på gamlemåten! Dette er noe for stabburet! ;)

  http://www.laesoeuldstue.dk/pl/ULDDYNER_L%C3%86S%C3%98_ULDDYNER_117.aspx

  -Mari

  SvarSlett
 7. Helt fantastisk sted, ser det ud til. Et sted der er som skabt til, bare at være til.
  Ha' en dejlig dag.
  Ulla

  SvarSlett
 8. Det er så koselig stemning på slike gamle gårdstun. Nyt høsten og vinteren :)

  SvarSlett
 9. Nydelig stemning, som alltid på bildene dine. Artig å se godset i sin helhet. Ja, man opplever naturen på en helt annen måte når man bor i den.

  SvarSlett
 10. Ser ut som et kjempe nydelig gårdstun, skulle nesten ønske det var jeg som bodde her! :) Slike innlegg før meg til å drømme meg bort, flotte bilder.

  Mvh.
  Stian N. Moen

  SvarSlett