lørdag 15. september 2012

PLASS TIL MANGE

Husker du DETTE innlegget? Da hadde vi bare planer om et langbord på tunet på gården vår. En litt trøtt og grå dag i sommer ble planene realisert. Thomas bygde et røft utebord til benkene våre av enkle og grove materialer. Planen er å kanskje beise understellet grått og la platen være værbitt slik den er nå. Bordplaten spiller liksom i forskjellige mønstre og nyanser og det likte jeg veldig godt. Hele bordet skal i alle fall ikke males hvitt. Da ruver det så i terrenget. Benkene er 3 meter lange og bordet er 3,10 meter langt. Plass til mange med andre ord. Gøøøy!

Vi har allerede testet det ut. Her sitter en veldig koselig gjest og min gode venn gjennom mange år og venter på at Victoria skal dukke opp nede på Sundkilen. 

 Tror dette er en egnet plass til et bord og et par benker... ;O)

18 kommentarer:

 1. Så vakkert sted du bor!! Helt fantastisk:) KJempefint bord og krakker, passer perfekt:) God helg! klem lille meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er uten tvil en nydelig plass, men vi bor ikke der enda ;O) Dette er et prosjekt for oss og vi har ikke kommet så langt der oppe at vi kan flytte inn. Men vi koser oss når vi er der og koser oss når vi er hjemme i byen.

   Ha en fin helg!!

   Slett
 2. For et FLOTT bord!
  Du har en flink mann...
  Nydelig utsikt også.
  Håper du får en fin helg med noen muligheter for en "kaffi" pause der!

  Hilsen Renata
  morogde4ungene@hotmail.no

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott det ble:)
  Må være en drøm å sitte der når solen går opp og ned:)
  Nydelig plass dere har:)

  Ha en strålende dag
  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Virkelig nydelig plass, og møbler som passet godt,

  SvarSlett
 5. Perfekt sted for bord og benker, som kan romme mange eller bare en som har lyst til å nyte utsikten og meditere og filosofere litt. Og nå været i tillegg er så bra "sukk" er det bare å nyte det hele.

  Jeg lurer litt på nå dere flytter inn på gården for godt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det lurer egentlig vi litt på også ;O) Vi har ikke kunnet legge noen konkret plan på det. Det er så mye å gjøre der oppe. Så vi tar en dag om gangen foreløpig og ser på det som et prosjekt. Så får vi se litt etterhvert.

   God helg!

   Slett
 6. Med slik utsikt kunne dere sittet på hva som helst....he he:) Men altså; Akkurat så enkelt kan det gjøres!!! Ved et slikt bord kan alt skje, fra røffe enkle måltid til høye glass og ditto tilbehør....:) Gleder meg til høstbilder fra deg - og så lurer jeg på stabburet, ble det "bo-bart" der eller? Mulig jeg har gått glipp av innlegg altså men....? Her er det grått og ufsent, men loppemarked, og sosialt treff på kafèen i kunstlaget hever dagen betraktelig:))) Nyt dagen du også:) Klem fra Nordmøre

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, da har du nok ikke gått glipp av noe som helst. Hihi. Vi kom i gang og har gjort det nesten ferdig, men altså ikke helt. Men vi har sovet i stabburet mange netter i sommer! Når vi hadde overnattingsbesøk overlot vi campingvogna til gjestene og så krøp Thomas og jeg opp den bratte trappen til andre etasje i stabburet. Det var meeeeget godt å sove der. Frisk luft fra alle kanter.

   God helg til deg Synøve!!

   Slett
 7. Hvor ser det dejligt ud :0) der gad jeg godt sidde. Kan godt lide at bordet er så rustikt!! Victoria er det en båd?
  Hilsen fra det flade Danmark ;0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det stemmer. Victoria er en båt!

   Link: http://tv.nrk.no/serie/telemarkskanalen-minutt-for-minutt-tv/dvfj60002012/26-08-2012

   Slett
 8. Hej Liv, what a lovely place you have! It´s really a dream and I think you know it! I´m getting happy when I look at your photos of this dreamy landscape! I wish you a wonderful weekend there! Geli

  SvarSlett
 9. Kjempefint bord og prima utsikt!

  God laurdagskveld! :)

  SvarSlett
 10. For en nydelig utsikt - og lekker sittegruppe!;)

  SvarSlett
 11. For en nydelig utsikt - og lekker sittegruppe!;)

  SvarSlett
 12. Mister nesten pusten av den vakre utsikten dere har :-))

  Klem Siv

  SvarSlett
 13. Quelle belle vue de ton superbe vieux chalet, comme j'aimerai passer quelques jours dans ton beau pays... Un coucou d'un coin de Provence qui lui aussi est charmant ;-)

  SvarSlett
 14. I would never tire of sitting there and gazing out to that view, Liv! It's just breathtaking!

  xoxo laurie

  SvarSlett