torsdag 11. oktober 2012

FREM MED DE!

Jeg har egentlig vært litt skeptisk til å bruke gamle kakebokser jeg. Har liksom følt at jeg aldri kan få dem rene nok. Men nå har jeg brutt barrieren. Det finnes jo så mange skjønne kakebokser! Og nå tør jeg bruke dem. Etter noen runder i oppvaskmaskinen har jeg altså latt det stå til. Jeg har nemlig puttet i et "kakepapir". Det heter det jo helt sikkert ikke, men koselig og hygienisk er det. Det er jo heller ikke akkurat revolusjonerende å velge denne løsningen, men da har jeg i alle fall minnet meg selv og dere på et par ting: "kakepapir" er koselig og gamle kakebokser kan fint brukes. Så nå kan vi bare glede oss til jul, folkens. Frem med de og fyll de opp. De gamle kakeboksene! Som dere ser kan jeg ikke akkurat skryte på meg at jeg har hjemmebaket i min kakeboks, men støttet en god sak det har jeg. (Dette er typiske kaker elever selger til inntekt for skolteurer... hihi.)

21 kommentarer:

 1. Herlige turkise kakebokser:)Ha en fin dag:))

  SvarSlett
 2. Good morning Liv! Good idea with the cake paper! Very dreamy photos ( as always). Have a wonderful day! Geli

  SvarSlett
 3. Såå smart!! Har lenge tenkt det samme som deg. Men jeg har heller ikke turt å putte de i vaskemaskina....redd de skal bli stygge, så boksene har bare stått til pynt..! Og det er jo litt trist da. Jeg liker så godt a det jeg har fremme skal ha en funksjon. Så nå er det bare å hive dem et par ganger i oppvaskmaskina og putte kakepapir i så går det så greit atte :-D
  Tusen takk for smart tips!!

  God dag til deg :-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 4. koselig med gamle kakebokser...jeg bruker det selv med bakepapir nedi :-)
  min bestemor brukte det, og det ble ikke byttet ut hvert år...så det ble gult etterhvert ....hygenisk, tja ;-)

  klem tone

  SvarSlett
 5. Genialt. Jeg har som deg vært ganske skeptisk til disse gamle boksene, tenker at vel og bra med gamle ting men akkurat til mat.... Men siden jeg ikke kaster noe har jeg vel 20 gamle kakebokser i kjelleren kanskje jeg skal ta en kikk.

  SvarSlett
 6. Gamle kakebokser er jo skatter :) Elsker min gamle skrull boks (firkantet og perfekt til juleskrullen) jeg arvet etter min gamle onkel Erling, en tanke går til han hver gang boksen er fremme.
  Kakepapiret heter egentlig fatservietter, men jeg likte navnet kakepapir så heretter blir det kalt kakepapir :)
  Ønsker deg en flott dag, Liv.

  SvarSlett
 7. Nydelige bokser;)
  Skal jeg se etter på neste marked på onsdag;) Nydelig med kakepapiret i bunn!

  Ha en fin dag!

  Malin

  SvarSlett
 8. Hei, hahahaha....likte bildet av de farlige gode kjeksene:-) ja enig med deg, med papir i bunnen er det bare å fylle opp:-) Fin torsdag:-) klem Siv

  SvarSlett
 9. Gamle kakebokser er kjempefine ! De ser ikke fullt så fine ut inni, men tenker som så at er de vasket ,så er de rene. Ønsker deg en fin dag !

  SvarSlett
 10. Jeg har og vært litt sånn til og fra om jeg syns de gamle kakeboksene blir rene nok til å brukes, men det er jo så fint og bærere litt preg av god gammel hjembakst!

  SvarSlett
 11. I love those cookies!!…good idea!!

  Stefy

  SvarSlett
 12. Vær veldig forsiktig med oppvaskmaskin til gamle bokser! Opplevede engang at all dekor forsvant, og boksen ble helt blank:(

  SvarSlett
 13. Heia Liv.
  Også her i huset kjenner vi igjen problematikken:)Kakeboksen som ble brukt til kakemenn da vi var barn hadde fått rustflekker etter mange år på loftet. Jeg sydde en stoffpose som passet som fòr i boksen, og dermed var den klar for mange nye år i tjeneste. Boksen har motiv fra Jungelboken, kjempegøy å kunne bruke den igjen!
  Ha en fortsatt fin høst.
  Vennlig hilsen Beate

  SvarSlett
 14. Jeg har mildt sagt dilla på kakebokser. Å finne gamle kakeboksskatter er jo lykke. Og med kakepapir blir de jo riktig søte og fine oppi også...med hjemmebakst eller ikke. :o)

  SvarSlett
 15. Hei!Veldig lurt å ta dei ibruk,dei er jo så fine:)Bare å glede seg til jol! Guri no er det lenge siden eg har vert aktiv i bloggverden gitt..og,eg har jo sett du har prøva å få tak i meg på mail...Beklager så masse,var jo kjempelengesiden du hadde sendt den! Har gått i ett her,heldigvis litt roligare dagar no:)
  Så utrulege fine bilder frå gården og frå byen også,også så nydelig sykkel:)

  SvarSlett
 16. hahaaaa.... jar samme feeling ang kakebokser, så her blir de brukt til å ha oppvasktabletter osv i... haha... føler de er skitne... men jaaa... kjempe fine... :)

  Tror du vil like diyen inne hos meg i dag.... lampe...

  du er kjempe flink og en fryd å følge :)

  Klems Diana, tidligere my dream.

  SvarSlett
 17. Knallfin boks og kjempe gode kjeks oppi den :D
  Ønsker deg ei flott helg...tross alt fredag i morgen ;)
  Klem Tove

  SvarSlett
 18. Syntes disse gamle kakebokser er bare utrolig sjarmerende og herlige:)
  Bruker selv masse av de til alt mulig og har akkurat samme boks som du viser her:)
  De gir så god stemning pga sitt slitte utseende og historie:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 19. Nydelege kakeboksar - nydelege foto!

  God helg til deg! :)

  SvarSlett
 20. Bruker bare gamle kakebokser til julekakene jeg:).. de samme boksene min bestemor brukte.. Det blir liksom ikke jul før jeg har fylt opp de gamle boksene med sirupsnipper, krumkaker mm:).. Har aldri tenkt på at det er "farlig", men takk for tipset med kakepapir! Da bli jo boksene enda mer innbydene:)
  Klem Hanne

  SvarSlett