lørdag 27. oktober 2012

HØSTLIG

 På kjøkkenet vårt står et hvitmalt anretningsbord (også fått av noen som ville kaste... hihi!). Det er veldig lite, har dreide bein og vi lurer på om vi skal lage et par klaffer på hver side av bordplaten. Slik at det kan bli litt større når det trengs.  Det får i alle tilfeller bli når vi får tid en gang... Oppe på bordet ligger en gammel og vevet løper. Jeg liker disse så godt. De er så høstlige syns jeg. Under bordet står en trekasse med lokk og skinnhengsler. Oppi der havner alt papir som siden blir båret ut i den grønne dunken. 

Om høsten tar jeg også frem de gamle trauene. De er herlige å servere både mat og for eksempel frukt i. Dette trauet har så fine spor etter en skikkelig og original bonderød maling. Det er så gøy med det som er så ekte. Det som ikke har blitt lutet på 90-tallet eller malt hvitt i våre dager....

Tykke vevde løpere og varme og fargede treting er materialer som passer til høsten. Syns jeg ;O)

6 kommentarer:

 1. Koselig med de gamle trauene. Bruker dem selv masse. Jammen godt alt ikke blir malt hvitt. Kan tro vi skal angre på mange ting - senere.

  Bordet var nydelig i blått.

  Ha en flott helg!

  klem, klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble, løperen var så høstlig og fin sammen med det nydelige gamle trauet. Likte og så veldig godt de to gamle bordene
  dine, masse sjarm og sjel. Fin helg videretil deg:-) klem Anita

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig! Jeg har også etter gammelt trau som jeg elsker. Akkurat nå ligger det et lite geiteskinn der med strikketøy oppi. Men det er veldig koselig å bruke til både frukt, brød og diverse dekorasjoner også. Syns det var kjempelurt med den kassa til papirsøppel! Det var en ide jeg skal ta med meg tenker jeg :) Ønsker deg en finfin helg :)
  Klem Elin

  SvarSlett
 4. Det lille bord var bare utrolig koselig:)
  Kjempe koselige bilder og flotte trau som er så bruksvennlig:)
  Ha fortsatt en herlig helg
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Veldig fint, både bord, løper og trau. De gamle trauene er så flotte. Og kan brukes til så mangt. Veldig lurt med kassen til papiravfall. Den ideen tror jeg at jeg stjeler!.

  SvarSlett
 6. Härlig höststämning. Ja, förr lutades allt av och nu målas det vitt. Jag hoppas att en del klarar sig då jag gillar det genuina.

  SvarSlett