lørdag 20. oktober 2012

KURS-RESULTAT

 Jeg fikk også tid til å lage meg noen kranser på kurset. Vi hadde plukket inn mange forskjellige materialer og det har blitt en del kranser ja. Jeg har jo også laget noen i etterkant, så nå må jeg kanskje si stopp før stuen ser ut som en høstutstilling.

 Tyttebærlyng er en av yndlingsmaterialene. Den har en fin størrelse, runde blader og så holder den seg så grønn og fin. Hvert år lager jeg slike dørkranser til jul. Da henger jeg kanskje en liten rød og hvit snor i dem, men ikke nødvendigvis. Det vil si at disse har kommet opp litt for tidlig da. Får se om jeg pakker dem ned og tar dem opp igjen i desember. Det går nemlig også bra! Bare de ligger tørt og mørkt.

Ikke bare kranser ble laget. Jeg syns jo det er så koselig å pynte med det sesongen har å by på. Her har jeg fylt den gamle krukken med einekvister og blåbærlyng. Blåbærlyngen har stort sett mistet sine blader nå, men jeg var heldig å finne noen få fargeklatter som hang igjen.

Vi lagde så mye mer også, og jeg får vise dere litt underveis.

Blant annet denne store busten her. Einekvister og "avblomstret" blåbærlyng tvinnet på to sammenrullede aviser. Må bare slenge inn at skal jeg lage en slik krans igjen, skal jeg ha på meg hansker. Stikk stikk. Au au! Rundt kransen har jeg hengt en løs tvinnet ulltråd. Kransen er nokså stor og jeg må nok ha den ute. Tror den kommer til å bli veldig fin på en dør ute i snøværet etterhvert!

6 kommentarer:

 1. Fantastisk fine Liv:)))Tenker dere har KOST dere på kurset og regner med at dette blir en tradisjon?..burde det hvertfall bli:)))God lørdag kjære flinke kreative venn:)

  SvarSlett
 2. Mange fine kraner du har laget:)og godt å høre at kurset gikk bra.
  Skulle gjerne ha vært der.Lager også kranser både ute og inne.
  Akkurat nå henger et nype hjerte ute på døren,fargen passer perfekt
  I disse Halloween tider:)

  Nyt helgen!!

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Hei Liv

  Takk til deg og dine kursdeltaker som har deltatt på kurs i Skien kommune sin regi denne høsten. Nytt kurs våren 2013 med samme tema, men da tilbyr vi nok bare to temakvelder. Velkommen til nye kursdeltakere.

  Gun R. Gurholt

  SvarSlett
 4. Hello Liv! Very beautiful decoration! Have a nice weekend! Geli

  SvarSlett
 5. Hei =)
  Har du halmkrans under tyttebærlyngen også? Jeg får de nemlig ikke så fine som dine ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Under tyttebærlyng-kransen har jeg EN sammenrullet avis. Veldig enkelt og greit og det blir javnt.

   Slett