mandag 22. oktober 2012

MYE VANSKELIGERE...

Det er mye vanskeligere enn det ser ut til - 
å kaste løvet høyt og grasiøst opp i luften.

Thomas og jeg har vært ute og luftet de gamle syklene våre igjen. Det er en perfekt tid på året for det her hvor det ikke har kommet snø enda. Det er bare å kle på seg. Vi stoppet opp på denne vakre stien for å ta noen bilder. Dette er gangsti-lønne-allèen mellom Borgestad Gård og Borgestad kirke. (For den som er lokalkjent.) Her har nok tidligere statsminister Gunnar Knudsen med følge kommet kjørende i flott hest og kjerre mang en søndag for å overvære gudstjenesten i kirken han sponset til byen sin. Allèen er på sitt vakreste akkurat nå og jeg kunne jo ikke la være å få Thomas til å ta et sånt koselig "kaste-høst-blader-opp-i-luften"-bilde, men som dere skjønner er det vanskeligere enn man tror. Men dere ser jeg er glad da? For høsten, fargene, den gamle sykkelen og sykkelturene våre.

10 kommentarer:

 1. Kjempe koselig og høstlig bilde:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Hello Liv! What a wonderful photo with you! I love it! Best wishes, Geli

  SvarSlett
 3. Hihi... Nei de bildene er ikke alltid lette å ta, men du klarte det jo til slutt:) Knall fint bilde, og innlevelse..:)
  Borgestad allèn er nydelig, spesielt om høsten!:)
  Utrolig fin blogg du har, morro å se hvor kreativ du er:)
  Så må du gjerne hilse masse til Thomas... Var mye sammen med han og Anders og resten av gjengen for 10 år siden;)

  Ha en fin kveld:)
  Høstklem fra Heistad:)

  SvarSlett
 4. "En dame med hatt!" :) Koseleg bilete. Du er så flink til å sjå det store i det små. Derfor likar eg så godt å sveipe innom bloggen din med jamne mellomrom. Her er så stilt og vakkert :) Kristin

  SvarSlett
 5. Og så godt som du kler hatt:)
  Mvh Edel

  SvarSlett
 6. Takk for komplimentene om "hatten" altså. Det er koselig å høre at man kler den. Saken er nemlig det at dette ikke er en hatt... Ikke på ordentlig. Hihi. Det er rett og slett en hjelm. Jeg sykler trygt i høst. Og mer om den saken kommer litt senere ;O)

  SvarSlett
 7. Så flott bilde av deg!! Jeg skulle til å si at jeg også synes du var så fin med hatt, så leser jeg over her at det er en hjelm kamuflert som en hatt...så smart!!! Klem fra Jorunn

  SvarSlett