onsdag 10. oktober 2012

NØYAKTIG ET ÅR SIDEN

Nå er det nokså nøyaktig et år siden jeg kom til denne plassen for å lage reportasje. (Man lager jo ofte reportasjer et år i forveien.)

Da hilste jeg på medlemmene av denne familien som var hjemme den dagen. (Pappa`n var på jobb.) Siden har vi vært så heldige, Thomas og jeg, at vi har fått være både på besøk og hatt besøk av denne fine gjengen flere ganger. Så koselig at en jobb kan føre til vennskap!
 
I det nyeste av Lev Landlig har jeg med reportasjen om Line og Daniel som tok steget å flyttet til en for dem ukjent plass. De ville bare ha et småbruk. Småbruk fikk de. Pusset det opp og fikk leve ut livet på landet med både barn og dyr. 

Det er også nokså nøyaktig et år siden jeg fikk smake på disse nybakte brødene som kom rykende ferske ut av bakerovnen i eldhuset til Line. Så godt! Joda, det er mye jobb med en slik reportasje, men jammen får jeg kost meg en hel del også.

Om du vil lese Line og Daniel sin historie, kan du det!
I det nyeste av Lev Landlig har jeg med en reportasje om dem.

5 kommentarer:

 1. Allerede lest, hyggelig lesing. Synd de ikke bor der lenger da.
  Mvh Edel

  SvarSlett
 2. Hej Liv! So beautiful! Own baked bread- what a luxury! Have a wonderful day!

  SvarSlett
 3. Ja, er det ikke rart hvordan tilfeldigheter kan føre til at man får nye venner?
  Skal kjøpe meg det nye bladet og lese reportasjen din. Bildene dine er nydelige som vanlig og brødene får tennene til å løpe i vann. Mmmmm!

  SvarSlett
 4. Har kost meg masse med repotasjen og bladet.Nå har jeg lagt til line og deg på bogglisten min og følger spent med hos dere.Ha en fin onsdagskveld:))

  SvarSlett