mandag 1. oktober 2012

SOM PERLER PÅ EN SNOR

Hyssingen er lett å dra ut av den gamle teboksen gjennom et hull i toppen.
 Noe av det beste med høsten, er det at man kan dra nytte av den. Høste inn, sylte, safte. Ta opp poteter. Lage god mat. Og alle de vakre fargene man kan nyte. Ps! Har dere lagt merke til hvor fantastisk fine lønne-trærne er om dagen?! Min hoved-måte å dra nytte av høsten på, er å lage og dille med naturmaterialer. I helgen fikk jeg tid til å sette meg ned ved langbordet på gården. Daa koser jeg meg da. Jeg har litt mer på lur å vise dere også, men en ting om gangen ;O) I dag dreier det seg nemlig om denne lille buketten og kransen. Ganske så enkelt egentlig. Noen kvister, litt einer og noen nyper i en gammel boks. Mobiloil-boksen duger like godt til høstpynt som til sommerblomster. Boksen står nå på utedoen på låven. Den vesle kransen er tredd varsomt på en tynn ståltråd. Som perler på en snor. Heng en liten koselig hyssingstump på, så har du en fin høstdekorasjon. I vinduskarmen? På et skap? Eller rett og slett liggende på bordet. Fargerikt og koselig.

6 kommentarer:

 1. Good morning Liv! What a beautiful decoration! It' s the best decoration you can make and it' s nearly for free. You just need ideas and time! Have a nice day!

  SvarSlett
 2. Så fine de var :)
  Jeg koser meg med lønnetrærne på tunet, de er utrolig vakre! Helt til alt ligger på bakken og det må vekk da ;)

  Spent på å se ha mer du har pusla med :)

  SvarSlett
 3. Det var jo inspirerende! Jeg er ikke så flink til å bruke høstens grøde på denne måten...men synes den lille kransen var skjønn =)

  SvarSlett
 4. Koselig! Du er så flink! Fine bilder :)
  Jeg er tilbake med ny blogg etter at den gamle ble ødelagt da blogspot ble nye :(
  Kjekt å se du holder koken! Ha en fiiiin uke.
  Klems diana, tidligere my dream.

  SvarSlett
 5. Så enkelt og så pent. Du går visst aldri tom for ideer,du?
  Ja, nå er lønnetrærne fine, det er så vakkert så jeg mister nesten pusten av å se. Heldige vi som vet å nyte!

  SvarSlett
 6. Takk for inspirerende innlegg med nydelige bilder! Flott reportasje i Gamle Hus - Hager og Interiør, så nå må jeg snart ut i skogen for å samle materialer ;o)

  Mona

  SvarSlett