lørdag 13. oktober 2012

TO FLUER I ET SMEKK

 Høststuen vår. Skinn, tepper og myke puter er en del av den. Koselig å skille årstidene fra hverandre ved å kle interiøret på denne måten. Nå skal det være lunt og varmt. Fyr på peisen og deilige skinn å varme kroppen i. Jeg beholder de samme gardinene foreløpig. I stuen er det så godt å få inn så mye lys som mulig. Blondegardinene hadde jeg fra før, men jeg hadde bare to par. Her i stuen vår er det fire store sveitservinduer på rekke og rad. Jeg ville gjerne bruke gardinene og klippet dem derfor i to. Det ga et mye lettere preg enn det ville gjort med to hele lengder i hvert vindu. Da hadde denne veggen "bare blitt gardiner". Så to fluer i et smekk der altså.

kart. gevir. klokke. bilde... jeg lurte på om jeg skulle ramse opp hvor jeg har fått tak i de forskjellige tingene, men det hadde blitt mye kjøpt brukt og arvet. Det er mye enklere å skrive ned det som faktisk er nytt denne gangen: 

sofa-HC
skinnputer - HC
dynetepper i sofa - TineK
saueskinn - lokal forhandler
gardiner - Ikea
stripete pute - Liv Laga med stoff fra Stoff og Stil
stripete tapet - borås
gardinstangkuler - molo.as

6 kommentarer:

 1. du har det så fint!
  flotte bilder :)
  god helg til deg!

  SvarSlett
 2. Veldig koselig stue. God helg!

  SvarSlett
 3. Trivelig :) Saueskinn er fantastisk godt - og veldig anvendlig:)

  SvarSlett
 4. Så fristende å sette seg i gyngestolen med hekletøyet :)
  Virkelig koselig hos deg ♥

  God helg!

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig og lunt i stua deres! Veldig lurt å dele gardinene på den måten, og gyngestolen er jo bare helt perfekt i dette miljøet ;o)
  Hos oss er det loftstua som er i fokus for tiden; i dag ble det vegg fra trappeoppgangen til det lille soverommet og jeg har sydd puter til å ha på gulvet (det siste har jeg skrevet om på bloggen).
  God helg til deg :o)

  Mona

  SvarSlett
 6. Hello Liv! It looks very cosy and it´s your style! Have a nice weekend!

  SvarSlett