fredag 12. oktober 2012

USMINKET BART EKTE

Kjenner jeg har blitt litt sløv med sensuren på egne interiørbilder når jeg legger ut dette, men her får dere altså presentert min arbeidsplass. Ikke stylet eller ryddet for foto. Her har jeg mitt daglige virke, når jeg ikke er ute og besøker mer ryddige og finere hjem. Hihi. I andre etasje har vi rigget til et lite kontor. Hjemmekontor. Det var hit journalisten kom og tok bildet og jeg kjente at jeg ble litt stresset... Jeg hadde ikke akkurat ryddet min lille arbeidsplass og hadde i alle fall ikke tenkt at den skulle bli publisert i all offentlighet. Men nå gjør jeg det altså selv også. Usminket. Bart. Ekte. Det er her jeg går på jobb. Ved den gamle pulten i andre etasje.

Arbeidsbord: opprinnelig speikommode. soveromsmøblement. kjøpt på loppis.
Stol: budalsstol. kjøpt brukt. pusset av "hundre" lag med maling.
Liten kommode: funnet brukt. 
Hjørneskap: en del av Tila-prosjektet. laget av Thomas.
Globus: gammel. fått fra en gammel skole.
Sekken: en "seilesekk" kjøpt på loppis.
Bok: Hjemmet og vi. nyttig informasjon til alt fra sylting og safting til hvordan en kvinne bør kle seg. på 50-tallet
Bokhaug: skal og bør inn i bokhyller etterhvert....
Saueskinn i stolen: kjøpt på Ikea i sin tid.
Fillerye: gammel. kjøpt på loppis.
Bilde på veggen: det klassiske "kan du inte tala?"

7 kommentarer:

 1. Hej fina Liv!

  Jag tycker du har en härlig arbetsplats!
  Det ser skönt ut med fårskinnet där på stolen <3

  Kram
  Mia

  SvarSlett
 2. Hei, Herlig arbeidskrok:-) God fredag fra Siv:-)

  SvarSlett
 3. Hei Liv! For en koselig plass. :) Jeg har også "Kan du inte tala?" i min bokhylle. Fast jeg har selve figuren. Den er etter min farmor og jeg husker så godt at hun fortalte at hun hadde hørt på et etterlysningsprogram på radioen. Hvor noen var på jakt etter akkurat denne figurinen men farmor ville ikke gjøre seg av med den nei. :) Den er ikke ekte den jeg har (tror vel originalen er fra Gustavsberg?) men den er et så godt minne for meg! Artig å se at du har den på en tavle!! God helg. :)

  SvarSlett
 4. Så fin arbeidsplass du har Liv! Her oser det kreativitet og skaper glede! Synes det bare er veldig sjarmerendes at alt ikke er helt på "stell" (stylet).
  Supert med den "innholdslisten" din. Ser vi er har samme (kan de tale) bilde :-) Vet du forresten hvor gammelt dette bilde er? Har lurt litt på det :-)
  Den boka på arbeidsbordet ditt var søt da :-)

  Må du ha en fin helg :-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 5. Kan du inte tala? heter det vel og er et herlig bilde. Jeg har den i "nips" og den står fremme. Har en datter som ikke kan snakke, så det er ikke bare dyr vi må lese og lære å forstå.

  SvarSlett
 6. Hello Liv! What a wonderful place to work! Have a nice weekend!

  SvarSlett
 7. Hei Liv!
  Så hyggelig skriveplass du har, og akkurat passelig i bruk til å være "ekte", og ikke stylet! Misunner deg litt doninge i midten, men "Kan du inte tala?" har jeg (i porselen)! En haug med bøker som venter på sin nye plass har jeg også - les om mitt nye skriverom på bloggen min akkurat nå!

  Ønsker dere en flott helg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett