mandag 19. november 2012

DÈT KAN JEG BLOGGE OM OG DÈT...OG...

Kjære alle sammen!

Nå føler jeg at jeg trenger en hel liten "kontordag" for å få satt alle tanker om dagene fremover her på Livs Lyst på plass. Vi skal trekke flere heldige vinnere, det skal vi. Onsdag publiseres de her på bloggen. Så følg med, følg med. Når den moroa er over, skal vi bokstavelig talt nøste opp både oppskrifter og gode tips når det gjelder gamle strikkede kofter. Kanskje vanker det en liten overraskelse i forbindelse med dette også? Jeg har flere reportasjer ute nå og de vil jeg jo gjerne fortelle dere om. Dessuten når jeg har en slik jubelkavalkade (2000-feiringen) gående her inne, så får jeg tid til å tenke på nye idèer mens fine premier ruller og går over skjermen her på Livs Lyst. Jeg vet ikke hvor mange ganger tanken har slått meg når jeg har bedrevet mine daglige gjøremål: "Dèt kan jeg blogge om.... Og dèt kan jeg blogge om... og dèt... og...." Ja, forhåpentligvis og ønskelig vil det komme noe for både "gamle" og nye følgere fremover. Jeg er hjertens glad for alle 2044 (i skrivende stund) og til alle, alle som syns det er hyggelig å stikke innom her.

Hilsen meg - som har så mye, mye mer på hjertet...!

10 kommentarer:

 1. Nydelig høst bilde av Liv oppi lia.
  Ha en trivelig mandag:)

  SvarSlett
 2. Hello Liv! I' m glad that I found your blog 2 years ago! Best wishes, Geli

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig bilde:)
  Blir både spennende å følge deg fremover og jeg gleder meg til det:)
  Ha en herlig uke start:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Dette høres bra og lovende ut,det virker som om du er full av inspirasjon og idèer og det blir nok en glede å følge deg videre :)
  Nyyydelig bilde forresten!
  God uke!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 5. Så fint for alle oss som er glad i bloggen din! :)

  SvarSlett
 6. Godt å høre at du ikke har tenkt å slutte med det første!

  SvarSlett
 7. Høyres spennande ut. Kjem nok til å følgja godt med i bloggen din framover også. Kjekt med dei gamle koftene. Har vorte inspirert til å gå på loftet i barndomsheimen og leita etter gamle oppskrifter, og jammen fann eg nokre også. Men veit mamma strikka mange, mange fleire enn dei eg fann mønster på. Kanskje eg må leita meir andre stadar?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du har funnet gamle kofter! Da ville jeg absolutt lett litt andre steder også.

   Slett
 8. Hello Liv,
  I love your Blog and your wonderful photos.♥
  Best wishes from Germany
  Manu

  SvarSlett
 9. Det blir spanande med gamle koftemønster! På nettstaden Trådsnella var det ein"tråd" for eit par år sidan der kofter og genserar med stadnamn vart samla. Mange fine mønster kom fram i lyset då :) Anbefalar deg å ta ein kikk.. Hugsar ikkje heilt overskrifta på tråden, men eit eller anna med "stedsnavn" ( bokmål då, veit du ;) ) Lukke til vidare, og takk for at det er mulig å fylgja bloggen din også utan Facebook profil ;) Så du har kanskje mange fleire enn 2044 fylgjarar, - slike som meg som er innom jamnt og trutt men ikkje er registrert som fylgjar...?

  Helsing Jorunn
  jorunnv@online.no

  SvarSlett