mandag 31. desember 2012

FRA HJERTET

Egentlig finner jeg ikke ord for det jeg ønsker å si. For jeg skulle så håpe at lykkeønskninger kunne forandre. For det er ikke alle som gleder seg til et nytt år. For noen går det i den samme tralten eller man har kommet i en situasjon man aller helst skulle vært foruten. Og da hjelper det lite at noen overleverer et smil og "godt nytt år" på døren... og siden går sin vei. Noen ganger og faser i livet kan være vanskelige. For både den ene og den andre. Da skal det mer til enn gode lykkeønskninger. Men så vet vi også at et lite smil eller et go´ord kan velte lasset. I riktig retning. Smilet fra en venn kan redde dagen og det kan lede inn til bedre tider og andre tanker. Lettere tanker. Så det er fint å levere et smil og et "godt nytt år" på døren, men kanskje trenger vi noen ganger at noen blir en stund også.

 Jeg vil ta dette med meg inn i det nye året. Det handler til syvende og sist ikke om fine hus og kreative løsninger. Vi trenger hverandre. Det er menneskene som er viktige. Dere er viktige og jeg vil gi det jeg kan gi med ord på en dag som denne: jeg ønsker dere varmt og fra hjertet et godt nytt år!

18 kommentarer:

 1. Godt nytt år kjære Liv! Er så glad for å ha møtt et slikt vakkert menneske som deg.Gleder meg til videre kreativt samarbeid inn i 2013!

  Go og varm klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Dear Liv, you have so lovely pictures made this year. Thank you for posting. I can not wait to see your pictures of 2013. You always wear beautiful cloths. Who are your favourite designer?
  I love it.

  Have a very nice new year.

  Kind regards
  Eileen

  SvarSlett
 3. Hei godt nytter år til deg også, du virker som en helt fantastisk person, ønsker deg alt godt klem karianne

  SvarSlett
 4. Varm og reflekterende nyttårshilsen fra deg som er viktig å ha tenkt over. Vil benytte meg av å takke for all inspirasjon du har gitt i året som gikk. Og alle tips, råd og nyttig info som du legger ut på bloggen din. Du er så trofast mot din stil og lar deg ikke påvirke av trender og diller. Du virker å være et varmt og EKTE menneske.

  Lykke til i året som kommer, med reportasjer, reiser, oppdagelser og arbeidet på den flotte gården deres. Ønsker deg og dine alt godt for det nye året.

  SvarSlett
 5. Takk for det gamle! Bloggen din er blant favorittene.

  SvarSlett
 6. Hei på denne siste dag i året.
  Ordene du skriver treffer og jeg kjenner det er kloke og gode ord, ord som vi alle bør ta med oss i det nye året. Det rørte noe ved meg. :-)

  Ønsker deg et fantastisk år med masse glede, samvær og takknemlighet i 2013.
  Ps: Deilig med julen og ha litt mer tid enn i hverdagen. Satt i går og kikket på innleggene fra gården deres, ble helt betatt skal du vite. Du formidler godt gjennom bilder og ord. :-)

  Nyttårsklem fra
  Trine

  SvarSlett
 7. Vakre og sanne ord du avslutter året på bloggen med! Ja, vi skulle alle tenke over hvordan vi vil leve.
  Takker for reisen du har tatt oss med på gjennom året som har gått, gleder meg til å følge deg videre, og ønsker deg et innholdsrikt, kreativt og godt nyttår...from the bottom of my heart.

  Varme nyttårsklemmer fra Kristin

  SvarSlett
 8. Takk for mange fine inspirerende bilder og reportasjer i året som har gått;)
  Ønsker deg et fantastisk 2013!

  Klem

  SvarSlett
 9. Gode ord og tanker,på den siste dagen i året.Takk for inspirerende blogg.
  Gleder meg til å følge deg i året som kommer.
  Gledelig nytt år:))

  SvarSlett
 10. Titter innom for å ønske deg og dine et
  riktig GODT NYTT ÅR!

  Nyttårsklem fra Marianne

  SvarSlett
 11. Dear Liv! I wish you and your family a very Happy New Year! I love your blog and I'm glad to know you! With love, Geli

  SvarSlett
 12. Så flott bilde! Er det fra gården? Vet dere hvor gammelt huset er? Jeg gleder meg til å følge bloggen din i 2013 også. Riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 13. Et riktig godt nytt år ønskes deg også! Takk for alle gode ord og flotte innlegg i året som er gått. Gleder meg til fortsettelsen. Nyttårshilsen fra Berit

  SvarSlett
 14. Så fine ord! Og så sant så sant.... Det er desverre ikkje alle som har det like bra. Det har eg nylig fått erfare med ein bekjent. Ein skikkeleg tankevekkar - skamma meg nesten for ikkje å ha skjønt kor ille vedkomande hadde det. Så det har eg tenkt å gjere noko med i 2013, prøve å vere ei støtte i ei vanskelig tid. Det skal vere mitt nyttårsforsett!
  Godt nyttår til deg, gled meg til å følge deg vidare!
  Klem frå Alva

  SvarSlett
 15. Hei Liv. Idag så skrev du alle ordene jeg trengte å høre og jeg tok dem til meg.jeg gledet meg ikke til nyttårsaften år, grunnen var at jeg mistet min mann den 30.des i år.det var 20 år fortidlig, vanskelig med nyttårsfeiring. du virker så klok og fin,jeg er inne på bloggen din hvær dag og jeg gleder meg til hvert nytt innlegg. ønsker deg dine et nydelig nytt år

  SvarSlett
 16. Hei:) Ønsker deg et Godt Nytt År:)
  Gleder meg til å følge deg her på Livs Lyst i 2013 også:)
  Takk for all inspirasjon og koselige innlegg i 2012!
  klem fra Karen

  SvarSlett
 17. Så fine,kloke ord.
  Jula har ikke vært den beste og året som har gått vanskelig,men du har så rett.Et smil el et "hei" er så lite,men betyr så mye.
  Riktig godt nytt år til deg. Bloggen din gir glede og inspirasjon,som små "lykkedrypp" for meg.

  Klem

  SvarSlett
 18. Thank you so much for your beautiful blog. It always inspires me and has helped me through a very hard year. It always cheers me up to see your lovely pictures and read your wonderful words. So thank you again. Have a very happy new year!

  Angela

  SvarSlett