søndag 2. desember 2012

SOM JULEKVELDEN PÅ...

Kjære alle Livs Lyst besøkende!

Føler meg litt "som julekvelden på kjerringa" - eller hva det nå heter... Men jeg tror det ikke skal mye til før julestemningen og de gode følelsene kommer sigende. Eller må jeg kanskje hive meg på den gamle tradisjonen i år? Å ikke pynte før lillejulaften? Men sannheten er at jeg har altså startet det hele med litt julepynting. Pepperkaker er faktisk bakt og pyntet. Krumkakene ligger klar i boksen, adventsstaken er på plass i stuen og i går fikk vi en koselig julegjest på besøk som hadde med seg et julenek! Så koselig. Jeg tror jammen jeg er i gang likevel jeg. 

Og det beste av alt: I dag drar vi til gards (med fotoapparatet så klart ;O) og det er meldt snø!

Ønsker dere alle fra hjertet en god 1. søndag i advent!

10 kommentarer:

 1. At noe kommer som julekvelden på kjærringa er et velkjent ordtak, og det er lett å forestille seg hva det betyr!!! Jeg sitter her ved kjøkkenbordet mitt uten adventstake og følelsen av helg, har brukt all energi og tid på å skape stemning i Tingstuo og dermed ble det litt stusslig i heimen....! Men; gubben stilte med kaffe og nykokt egg, og vi tente lys, sjøl om det står for seg sjøl og ikke heter adventslys - og nå skal jeg kjøre til nabokommunen for å besøke en julelåve - gleder meg stort:))) Kanskje finner jeg det lille ekstra som kan være utgangspunkt for adventsdekorasjonen her hjemme på kjøkkenbordet.....hvem vet? - og som de gamle også sa; ...kommer tid kommer råd:) Klem og kos dere på gården:)

  SvarSlett
 2. Synes du har kommet veldig langt med juleforberedelser, jeg. Ingen tvil om at det blir jul hos dere. Selv har jeg handlet ca. halvparten av julegavene og satt opp adventstaken. That's it! Men jeg har veldig tro på at jeg skal rekke resten også.
  Ha en fin første advent-søndag. Gleder meg til å se bilder fra gården.

  SvarSlett
 3. Kos deg med dagen og god første advent til deg.

  SvarSlett
 4. Utrolig koselig adventsstake du har :-)

  Kos dere på gården - klem Siv

  SvarSlett
 5. Hei

  Jeg vil bare si tusen takk for at du har delt med deg fargekodene dine her på bloggen. Jeg er igang med å pusse opp et hus fra 1920 som er at av få i byen vi bor som ikke ble bombet under 2. verdenskrig. Stort sett hele byen ble jevnet med jorda, men huset vårt klarte seg.
  Etter å ha tilbrakt timesvis inne på bloggen din og suget til meg masse inspirasjon har vi nå malt stuene i 2 etg i den beige fargen og et soverom i den blå - og de er rett og slett Nydelige!!!!!!!!!!!!!! Jeg skal innrømme at jeg var redd blå skulle bli kaldt, men både samboeren og jeg har nå stått og beundret fargen, målløse!
  Så igjen tusen tusen takk for at du deler med deg, bloggen din er min største inspirasjonskilde!

  Riktig god 1. advent!

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var superkoselig å lese! Så gøy at dere liker fargene. Jippi!

   Slett
 6. Hello Liv! I wish you a beautiful sunday and a lot of fun on the farm! With love, Geli

  SvarSlett
 7. Å så koselig, gleder meg til å se snøbilder fra gården!! :-) Ha en fin søndagskveld! KLEM

  SvarSlett
 8. I love to see all your pictures. They are so beautiful.
  I enjoy your blog.

  Kind regards
  Eileen

  SvarSlett
 9. Så hyggelig innlegg. Jeg blir virkelig inspirert til å prøve meg litt brodering når jeg leser denne annonsen.

  Håper du har hatt en flott helg.

  Klem fra meg

  SvarSlett