onsdag 2. januar 2013

KVELDSSOL

stien opp til Vealøs - for den som er lokal
1. nyttårsdag ble ikke bare sløving på sofaen likevel. Det ble snarere tvert i mot. Ut i skog og mark. Og så vakker skogen var i sollyset som skinte mellom trærne på den smale stien denne ettermiddagen.

Farger og glød i skogens ro.

En fordel med å komme så sent ut på tur som vi gjorde, var at vi fikk se solnedgangen. Håper vi skal få se mange slike solnedganger i året som kommer. 

Og jeg vet om et sted der kveldssola henger bløt og rosa over fjellene. 
Så vakker som i et eventyr... 

Jeg gleder meg til å etterhvert kunne sitte ute i frukthagen på gården vår igjen og oppleve nettopp dette. Gleder meg også til å formidle hva slags planer vi har for den lille gården oppe i bakkene fremover. Her på Livs Lyst. Til dere som har fulgt oss fra starten.

9 kommentarer:

 1. Og vi som har fulgt med, vi gleder oss til fortsettelsen!

  SvarSlett
 2. Godt nyttår! Gleder meg til å følge dere videre :)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Og gjett om jeg gleder meg til og følge dere videre på gården!

  Godt nyttår til deg og dine!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så moro at du gjør det. Det gir oss litt "piff" det! Takk for fine ord Anne-Marit!

   Slett
 4. Ja så er vi i gang med det nye året:) Kommer nok til å henge en del inne hos deg i år også, det du har å melde er ofte så lyst og "løftende", og gjør derfor dagene litt lettere....:) Takk for alt arbeidet du legger ned i å formidle - du treffer mange med stilen din:) Stor klem fra et regnvått Nordmøre

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselige ord, Synøve! Du er veldig god med fine ord. Og det setter denne jenta pris på. Tusen takk og masse godt nytt år til deg og dine!

   Slett
 5. Godt nytt år! Flotte bilder i vakkert landskap.

  SvarSlett
 6. Og eg gledar meg veldig til fortsettelsen. Frydar meg over å lese om dei verdiane du formidlar, og pågangsmotet og evnene til å sette draumar ut i livet. Så kan vi begge glede oss til snøen forsvinn og vi kan starte med meir restaurering ;-)

  SvarSlett
 7. Vakre bilder, vinteren i Norge kan virkelig være fin. (men dessverre altfor lang). Gleder meg til våren og til å følge deg videre.

  SvarSlett