torsdag 17. januar 2013

SPENDT

Tenk at vi har hatt gården vår i over et år nå. Det har gått fort! Nå har vi vært gjennom alle sesongene og vel så det. Jeg husker godt jeg var så spendt på våren i fjor. Hva skjulte seg av vekster under jorden? Og hva ville frukttrærne bære? Nå stiller det seg litt annerledes. I år lurer jeg veldig på hvordan det går med det jeg plantet. For eksempel den skjønne lyse rosebusken.

Jeg plantet den ved muren på låven. Gleder meg så til å se hvordan det har gått. Så moro det skal bli å komme oppover igjen i sommer og være der over litt lenger tid. Da starter prosjektet med innhuset, så det meste av energien skal legges ned der, men jeg får nok tid til litt hage også tenker jeg. Jeg skal i alle fall stelle med rosene mine - om de har overlevet.

7 kommentarer:

 1. Så spennende!

  Rosebusken din har nok overlevd, men det er bare å glede seg til våren, og snøsmeltingen nå! :)

  SvarSlett
 2. det bir spennende å se, om den har klart vinteren :)

  Blir moro å se når dere skal starte opp inne! Det gleder jeg meg til :)

  SvarSlett
 3. Det så ut som en veldig fin rose. Er svak for rosa... Husker du hva den heter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det er det jeg ikke gjør... Skal sjekke, men det vil naturlig ta litt tid. Snøen må smelte først... Og nå minnet dette meg på at jeg burde skrive opp alt jeg planter der oppe.

   Slett
 4. Hei på deg!
  Forstår godt at du gleder deg til en ny vår og sommer på gården. Og jeg gleder meg til og se bilder og lese om besøk og opp pussing der oppe!!!

  Ha en fin dag!
  klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. Ja,det er alltid spennende å se hva som har overlevd vinteren.
  Gleder meg til å følge med deg til gården.
  Har du kanskje plantet Hurdalsrose?den forbinder jeg bed gårdstun,
  blir jo flott og stor.
  Hos meg er jeg spendt på om mine nye roser klater seg.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det burde jo vært en Hurdal. Det er det ikke. Jeg prøvde å få tak i det i fjor, men fant faktisk ikke... Det må jeg jo bare ha der oppe. Heeeelt klart! Heldigvis går det an å ha mange roser ;O)

   Slett