tirsdag 26. februar 2013

HERLIG PÅ LANDET

 For en siste helg vi hadde i vinterferien vår! Det er nesten ikke til å tro at snøen smelter fra takene og at sola varmer kalde vinterkinn. Det endte jo opp med å bli regne påskestemnnigen. Utrolig deilig!

 Vi har vært heldig å tilbringe noe av vinterferien vår her. På en vakker gård i Telemark. Kost oss sammen med gode venner. Blandet ferie og jobb. For joda, jeg har hatt med kamera vet dere og tatt bilder til en reportasje igjen. Man klarer jo ikke la være med slike omgivelser!

Nå har jeg forresten laget en hel liten link til denne familiens blogg. Du finner mer fra livet på denne gården under BEAUTIFUL PLACES og ELDHUSET oppe i menylinjen. 

Dette er hva jeg kaller ekte norsk vinterferie. Go`vær. Gamle bygninger. Blå himmel. Varm sol. Gode venner. Avslapping og skiturer. Ah.... Det er akkurat slik jeg liker det :O)

Ikke bare vi som koste oss. På gården kunne de skjønne geitene kose seg i sola også. Bukken måtte tøffe seg litt også da. Det er jo tross alt han som er sjefen bak inngjerdingen!

Noen kan ikke få det varmt nok og valgte det gode liv inne.

Mens vi kunne nyte varmen fra en solbrent og gammel tømmervegg. Livet er herlig på landet! Hihi. I alle fall på "solsiden" ;O)

10 kommentarer:

 1. Jo da - livet er herlig på landet når alt vender smørsida til, som her....he he:) Nyt bylivet ditt også da....;) - regner med du er der nå....:) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Måtte legge til en siste liten setning etter å ha lest kommentaren din. Hehe. Jeg tenkte på det selv også, at landlivet har nok mer enn denne solsiden ;0) Men det er godt å ha evnen til å nyte det når det er godt i alle fall.

   Slett
 2. Så vakkert.. lengter til påske. Ha en finfin dag :-)

  SvarSlett
 3. Det er ingenting som kan måle seg med livet på landet nei, synes jeg:) Kunne ikke vært mer fornøyd med å bo der jeg bor, med skog, skiløyper om vinteren, turløyper om sommeren og høsten og båten rett nede ved stranda! Da mangler det ikke på ting å gjøre:)
  Det ser helt herlig ut der dere er! Deilig å komme seg vekk litt også. Oppleve noe nytt. Norge har MYE fint å by på:)

  Kos deg i solskinnet og ha en fin uke:)

  Klem, Line

  SvarSlett
 4. Jeg så netteopp en artikkel på nett om skoleungdom i Oslo som kjøper merkevare-bag til 11000 kr som sekk. Det er da jeg blir lykkelig over at vi har deg Liv som kommuniserer litt andre verdier her i verden. Tusen takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var jo flott "skussmål" å få. Det er jo supert om det er litt andre verdier enn kjøpe-kjøpe som kommer frem her på Livs Lyst. Det er alltid spennende å høre hvordan dere lesere oppfatter det på andre siden. Jeg ser jo med mine øyne og dere med deres. Så takk for at du fortalte meg dette!

   Slett
 5. For et herlig og avslappende dette så ut:)
  Nydelig bilder og vakkert landskap:)
  Nydelig sted du har, så bare å nyte:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 6. så hærlig da.... vi skal til sirdal i morgen.... gleder oss :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 7. Leve i nuet :-)

  SvarSlett