tirsdag 5. mars 2013

ETIKETTER

Jeg har skrevet om etiketter tidligere også. Nesten på samme måte som dette, men jeg har altså kommet over noen små skjønne som jeg vil dele med dere likevel. 

Jeg fant disse små skjønne, brune pappetikettene med hull i en butikk her om dagen. Slike små ting som dette klarer ikke jeg å la være... De kan jo brukes til så mangt! Og de er så utrolig søte!

Man kan for eksempel registrere hva som finnes i Norgesglassene med dem. Det kan nemlig jeg fort glemme og ikke se forskjell på. Så da er det supert med slike navnlapper. Dessuten er de jo så koselige å sette på gaver eller hvorfor ikke skrive noen små dikt og henge dem på en krans?

Foreløpig har jeg kommet så langt: navngitt innholdet i Norgesglassene i den gamle kurven på kjøkkenbenken. Og resten ligger som en liten reservebeholdning i skuffen på kjøkkenbordet. 

Pst! Etikettene er kjøpt på UpStairs.

5 kommentarer:

 1. Kjempe koselig å sette små etiketter på glass ol på denne måten:)
  Ha en herlig dag
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Sånne små lapper er bare skikkelig søte og koselige :)
  Passer perfekt på det fine kjøkkenet også da!

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. heisann, ja slike små lapper er bare helt supre ...og ditt forslag her tror jeg at jeg vil adoptere...så koselig med tags på norgesglass mm. blir liksom litt sån at de altid har vært der :)) Fiiine dag til deg og dine :))

  SvarSlett
 4. Sånne lapper finnes også å få tak i hos Panduro, kjempefine! :)

  SvarSlett
 5. Tøffe etiketter som passer godt til norgesglass, og så anvendelige de er:)

  En fortsatt fin uke til deg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett