tirsdag 16. april 2013

EKTE SAKER

Ah... nytt sengetøy igjen! Denne gangen i samarbeid med en bedrift som lager økologiske varer. Det var spennende å prøve syns jeg. Økologisk produsert sengetøy! Tenk, så får jeg teste ut det også. Det høres deilig ut, ikke sant?

Sengetøyet er tofarget. Det liker jeg veldig godt. Så har man liksom to sengetøy i ett. Dessuten liker jeg at det er kvalitet hele veien. Treknapper er ikke bare fint, det er solid også.

Ja... jeg har sovet godt jeg...

Produsenten heter True Stuff Danmark og du kan knotte deg inn på deres nettside HER. Og så har jeg en gla´melding å komme med skjønner dere: Dere får nemlig også sjansen til å vinne et lignende sengetøy. I ekte økologisk bomull. Hadde ikke det vært moro da? Om du følger godt med på Livs Lyst denne uken, så vil det dukke opp et innlegg der du kan legge igjen kun en kommentar, så er du med i trekningen. Så enkelt og så moro som bare det. Jeg kommer altså tilbake til det, så følg med, følg med! ;O)

17 kommentarer:

 1. Det var lekkert! Og jeg skal virkelig følge med videre, lar ikke den sjansen gå i fra meg! ;)

  Ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 2. super!!! aber ich finde auch die spitzendecke sehr, sehr schön!!! alles liebe von angie

  SvarSlett
 3. Det er helt nydelig :)

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Det var et lekkert sengetøy! Er begeistret for slike striper, passer godt i vårt gamle hus. Flotte bilder du har tatt. :)

  SvarSlett
 5. Lekkert, striper er alltid fint! Veldig koselig med de gamle søndagsskolebildene dine over senga!
  Ha en fin dag!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 6. Lekker er det, tenker du sover god :)
  Fine bilder allesamt! ...som valig.
  ~✿~
  Beatrice

  SvarSlett
 7. Hei!
  Jeg likte både dette og det forrige sengetøyet du viste. Dette var klassisk, rent og stilig, det forrige du viste var mer romanstiskt, søtt og delikat. Har sansen for begge deler.
  Jeg må også få med at jeg liker soverommet deres så godt. Den nydelige gamle sengen er bare helt skjønn, og faspanelen på veggene, bildene, nattbordene, lintøyskapet... synes det ser veldig, veldig koselig ut!

  Skjønner du har godt sovehjerte i dette soverommet. :-)

  Klem Trine

  SvarSlett
 8. Nydelig !!! - og man skulle nesten tro det var designet av deg.......hihiii......for du er jo så glad i (bolster)-striper ;) Herlige farger,også !!!!

  SvarSlett
 9. Du er jo nødt til å sove godt i et slik sengetøy! God natt! K

  SvarSlett
 10. Lekkert! Er sengeteppet håndlaget?? Nydelig :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Altså håndlaget. Men LEKKERT, det er jeg enig med deg i! Hehe

   Slett
 11. Sengetøyet ser jo veldig sjarmerende ut. Sengen din er jo bare helt vidunderlig fin da. Utrolig lekkert. fine bilder.
  Klemz

  SvarSlett
 12. Å, det ønsker jeg meg! Aldeles nydelig :-)

  SvarSlett
 13. Nydelig sengetøy.Det vil jeg vinne.

  SvarSlett
 14. Hej,
  Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com.

  Ha en bra dag!
  Vitt, Lantligt & Romantiskt

  SvarSlett