fredag 26. april 2013

VENNINNESELSKAP

Det er ikke lenge til det spirer og blomstrer rundt oss igjen og vi kan se frem til koselige timer med go`prat og gode venner ute i det grønne. Det er like godt å forberede seg. Tiden går fort. På Livs Lyst får du noen enkle men koselige tips om hvordan du kan gjøre det litt ekstra koselige rundt et utebord. 

For det første må du finne en koselig liten krok i hagen. Disse jentene har satt seg i syrinlysthuset.

Fest et lite kort på koppene med en liten koselig hilsen til venninnen som har kommet på besøk.

Det er ikke alltid nødvendig å diske opp med all verdens. Praten er det viktigste. Pikekyss og noen muffins under glasslokk får holde. Det er både søtt og dekorativt. 

Bruk porselenskoppene og legg på finduken. Det gjør det ekstra koselig og det er dessuten både tradisjonelt og veldig koselig! At serviset er av mange slag, gjør ingenting. Pynt bordet med ferske blomster (snart kommer de velduftende syrinene) og venninneselskapet er i gang!

10 kommentarer:

 1. Nydelig dekket! Og utrolig fine bilder. Kjenner jeg lengter veldig etter at syrinene skal blomstre nå :-)

  God fredag!

  SvarSlett
 2. Nyyydelig! Gleder meg til å sitte rundt steinbordet i det gamle syrinlysthuset her også, og nyte en kopp deilig te :)

  Ha en strålende fredag!

  SvarSlett
 3. Så nydelige bildet Liv! God helg fra Vera : )

  SvarSlett
 4. Hei, Herlige tips og nydelig dekket:-) Syriner er også min favoritt:-) Fin fredag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 5. Dette så fantastisk hyggelig ut! Så idylliske bilder og nydelig dekket bord. Åh, som jeg gleder meg til sommeren. Koselig ide med kort m/hilsen bundet til koppen/glasset.
  Fin fredag til deg!

  SvarSlett
 6. Åh, så herlig, og sommerlig! :D Skulle jo ikke gjort noe annet hele sommeren :)

  SvarSlett
 7. Du har så utrolig nydelige bilder! Synes bildene er noe av de beste som finnes ute i bloggverdenen! Gleder meg til å følge bloggen videre. God helg!

  SvarSlett
 8. Vilka härliga bilder... Ja det är helt rätt - fram med finduken och bästa kopparna när väninnorna är på beök - de är ju de som uppskattar det bäst!

  SvarSlett
 9. Utrolig vakkert! Det går fort til vi kan spise ute igjen nå. Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett