lørdag 29. juni 2013

MIN TUR

Så var det min tur!
Nå skulle jeg ikke lenger bare sitte på tunet på den lille gården vår og se Victoria skli forbi der nede på Sundkilen. Jeg skulle få være med i den erverdige gamle båten og få se opp på den lille gården i lia! Hensikten med turen var ikke å bare skue dette synet, men det var jo en morsom liten attraksjon for meg dette. 
Den er helt tydelig å se fra vannkanten. Der oppe ligger den lille gården vår. Så liten og unnselig. Hvem skulle tro at de tre små brune bygningene på rekke og rad skjuler en haug med drømmer...!

Turen var kort og grei. I forbindelse med  Kanaluken og Victoriafestivalen her i Kviteseid om dagen, ble det arrangert tur fra bryggene nede i sentrum og målet var Fjågesund. (For den som er lokal: en ca 50 minutters.) En akkurat passe tur for den som egentlig heller burde være på gården og jobbe...

Mange vakre plasser fikk vi se langs vannet. Som for eksempel tuntrær større en hus! Jeg har også lyst på et tuntre på gården. Det har vært et der en gang. En rot på tunet vitner om det, men vi har ikke plantet noe nytt enda. Kanskje vi må gjøre det i en spesiell anledning? Hm.... Langs vannet så vi også hus som har kloret seg fast Der ingen skulle tru.... Inspirerende og fasinerende.


Der vi hoppet av i Fjågesund, dro Victoria videre på sin ferd mot Skien. Siden vi halvveis bor langs kanalen både i Skien og Kviteseid burde vi kanskje ta hele turen frem en gang? Men nå har jeg i alle fall satt mine sjøbein i den vakre båten jeg til daglig skuer ned på. En meget fornøyelig opplevelse - selv i gråvær!

8 kommentarer:

 1. The nature in Norway is beautiful. Especially the picture with the big trees is breathtaking.
  Greetings

  SvarSlett
 2. Gode opplevelser trenger heldigvis ikke finvær :) For et fantastisk flott tuntre! Skjønner godt du ønsker deg et på gården. Kos deg i helgen, regner med at du sysler med noe på drømmeplassen ;)

  SvarSlett
 3. Mi sono letteralmente innamorata di quella casetta bianca che si vede in una delle foto....quella vicino a quei grandi alberi....
  Bellissima!!!!!
  Vorrei essere lì a godermi un pò di questi meravigliosi paesaggi che solo la Norvegia può regalarci!
  con affetto ti abbraccio
  Sara

  SvarSlett
 4. Å så gøy å se!!
  Eldstemann hos oss går på Kvitsund så no skjønne jeg hvor gården deres er :)
  Vi har jo vært nedover et par ganger og jeg har nesten vridd nakken av meg i nyskjerrighet over å prøve å se gården en eller anna plass....m har ikke klart å få øye på den. Nå veit jeg hvor jeg ska skue neste gang :)

  Og så har jeg tenkt å sende deg bilde av hyttadøra vår. Ordna jo der oppe på fjellet med nytt påbygg ifjor, og brukte den grønne fargekoden din. Den va så utrulig lik den grønne nyansen vi såvidt kunne skimte restene av på gamledøra.

  Lykke til videre i å realisere drømmen oppi lia!! Imponerende å følge med på prosessen og pågangsmotet dere har!!

  Marit Sunniva , fortsatt uten blogg...

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett