mandag 29. juli 2013

GEITERAMS, RIPS OG BRINGEBÆRGRENER

Det er så hyggelig å ha friske blomster stående på stabburstrappa. De står ikke så lenge om gangen og naturlig blir det en del "ut-og-plukke-blomster-turer". Og det er ogå koselig!

Å tusle i varmen på slike veier er sommeridyll for meg. Grøftekantene er fulle av fargerike fristelser.

Geiteramsen er vakker og høy. Nydelig farge har den også og står fargerikt til det røffe treverket på stabburet vårt. For å gjøre det ekstra frodig i sinkbøtta, fylte jeg på med noen grener fra ripsbusken i hagen og noen nye skudd av villbringbær. 

- Så ble det koselig til gjestene som skulle overnatte i stabburet kom.

5 kommentarer:

 1. Koselig "hoysommer"bukett. Jeg må virkelig si at jeg beundrer det arbeidet dere gjør med gården. Men skjønner veldig godt at dere vil gjør det skikkelig og etter gamle tradisjoner. Det er mye arbeid, men veldig verdt det etterpå. Stå på! dere er kjempedyktige.

  SvarSlett
 2. Så koselige med friske blomster på stabburs trappa...
  det er hyggelig måte for gjestene å bli ønsket velkommen på :-)

  Du er så flink til å pynte opp med blomster overalt - ser for meg at det blir mange ut og plukke blomster turer på deg ja :-)

  Vi er veldig heldige som bor slik til at vi kan bare tusle rundt hjørnet å plukke en bukett :-)
  Det er ikke alle plasser du kan gjøre det :-)

  Ha en fin sommerdag

  SvarSlett
 3. Markblomster er noe av det vakreste jeg vet å ha i vaser. Plukker med med blomster og strå når jeg er ute på tur. Buketten din ble sååååå fin.

  SvarSlett
 4. ...beautifull pics...beautifull flowers...!!!
  Hugs Anja

  SvarSlett
 5. Så fine blomster og så koselig du gjør det rundt deg :-)Må si dere står på bra på gården, men så blir det fint også! Skikkelig arbeid gjør dere også. Flott at dere tar vare på det gamle og på tradisjonene. Blir så fint !! Lykke til videre :-)Klem

  SvarSlett