mandag 12. august 2013

LANG NOK SKJØTELEDNING

Snakk om å leve landlivet "to the max"!

Denne sommeren har jo bydd på så mye godt uteliv og det har ikke vært vanskelig å nyte det. Eller utnytte det for den sakens skyld. 

 Denne uken har jeg vært hos ei venninne i Vest-Telemark og vi hadde et lite syprosjekt på gang. Siden sola stekte og det ble for varmt bak de store glassrutene inne i huset, valgte vi like godt å ta med oss hele symaskinen ut på benkene under kirsebærtreet. I skyggen fra grenene fikk kreativiteten blomstre skal jeg si dere. Jeg prøvde meg blandt annet på et forkle og et skaut. (Til fremtidige bakedager??) Litt dyreliv hører jo med på et gårdstun og den skjønne pusen syns som oss denne dagen; at det var best i skyggen.

Herlig? Jeg skjønner igjen og igjen at landlivet har så mye koselig og kreativt å tilby. Klart det kommer an på en selv. Hva man gjør ut av timene man er tildelt. Det finnes helt sikkert begrensninger og grå dager, men denne dagen i alle fall trengte vi bare en lang nok skjøteledning!

4 kommentarer:

 1. Hei Liv.
  Jeg tenkte på dere og alt arbeidet dere har lagt ned på gården i sommer. Og alt arbeidet vi har gjort med restaurering av huset vårt de siste to årene. Det kan være hard til tider, men så utrolig meningsfullt! Jeg føler jeg virkelig har levd mens vi har restaurert huset vårt.

  SvarSlett
 2. Høres ut som den PERFEKTE sommerdag!

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig, jeg gjør også dette i blant, bare det ikke er for mye vind!

  SvarSlett
 4. I <3 your blog!
  What a lovely place in the grass under the trees! I can imagine you have enjoyed your time with your friend and your sewing machine. Hope to see the results one day :-)
  It's raining here and about 13 degrees, but the forecast is much better. Lucky me (I work today and will be free for the rest of the week). Enjoy your day.
  Anita

  SvarSlett