tirsdag 3. september 2013

I STIL PÅ UTEDOEN

Vi har jo virkelig levet campinglivet på gården vår denne sommeren. Altså - mange lever nok rene luksusliv i de flotte nye campingvognene sine da. De inneholder jo alt man måtte ønske seg. Men vi har kanskje ønsket å ikke tilbringe alt for mye tid inne i vår campingvogn (som ikke kan skryte på seg den rene og skjære luksus - men den har da alt det vi trenger). Vi har heller villet kjenne på det landlige liv som også til tider kan være sjarmerende primitivt. På låven har vi utedo og i gangen plasserte jeg et gammelt emaljert vaskefat på en hylle jeg snekret i sommer. Jepp, snekret selv. Hihi. Det har jo gått mye i våtservietter, men det er deilig med vann også. Og i den hvite kannen var det rent vann til den som ønsket.

I en av bruktbutikkene i området (jepp, det er flere ;O) kom jeg over denne såpekoppen. (Og duken forresten.) Den kan foreløpig stå her i låven, men senere vil jeg gjerne ha den på et gjesterom eller på badet inne i huset. Jeg syns de emaljerte originale tinga er så sjarmerende.

Til såpekoppen har jeg slått til og strikket et Tila-håndkle som matcher med de samme grønne stripene. Det må stå i stil selv på en utedo også vet dere!

Sommeren er over om vi vil eller ei... Høsten har kommet og med den lar jeg høstpynten tyte frem. En krans av lyng og to fuglereder skaper stemning på den enkle hyllen av gammelt kledningsbord.

17 kommentarer:

 1. Dette var utrolig koselig, vakkert stilleben mot de gamle grå tømmerveggene, og praktisk ikke minst. Liker de to fugleredene. Slår et slag for den "primitive luksusen" jeg. Har prøvd både campingluksus og jet-set liv med jetsetter kjæreste og det jeg velger til syvende og sist er det enkle stille landlivet. Tror det ekte tiltrekker flere og flere midt i alt som går så fort nå i 2013. Ha en god dag, Pam

  SvarSlett
 2. Koselig, ja gamle emaljerte ting er supre, så fint det håndkleet! I dag kan du se reportasje fra meg i lokalavisa, Fædrelandsvennen,(ikke noen konkurrent til deg altså)! Ha en fin tirsdag! Hilsen Signe.

  SvarSlett
 3. Ser utrolig koselig ut å gå på utedoen hos deg.
  Flotte detaljer. Den såpekoppen var nydelig.
  Ønsker deg en herlig dag og lykke til med svangerskapet :)

  SvarSlett
 4. Å så fine stemninger på en grå september-morgen:) Skal holde litt fast i dem utover dagen - hjemmedag med masse prosjekter, bl.a. å ordne litt her hjemme etter all fartinga de siste ukene. Nå står rundstykkedeig på kjøkkenbenken og hever, og jeg planlegger eplekake til åpen Tingstuo i ettermiddag - elsker høsten;))) Ha en flott dag du også:) Klem

  SvarSlett
 5. så utrolig sjarmerdende!! Helt nydelig :)

  SvarSlett
 6. Koseligste utedoen jeg har sett, uten tvil :)

  SvarSlett
 7. Så alledels koselig der var! Ha en fortsatt flott uke hos deg!

  SvarSlett
 8. Dette var virkelig fint og sjarmerande Liv. Så flink du er!

  SvarSlett
 9. Ja, her går det absolutt å ta morgenstellet! Jeg synes jeg kjenner lukten av friske einer, høy og gammel låvevegg, og hører fuglene kvitre! Så fin såpekopp du fant!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 10. Herlige bilder med så naturlige og enkle midler! For en flott utedo, ønsker dere en fin uke videre:)

  SvarSlett
 11. Herlige bilder av en flott og enkel stil ! For en flott utedo. Ønsker dere en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 12. Utruleg koseleg! Vert kjempe inspirert av bloggen din :-)

  SvarSlett
 13. Realmente, é muito lindo! E, o sabão? Onde você compra? Uma linda semana para você! Beijos! http://missmigu.blogspot.com.br/

  SvarSlett
 14. Your beautiful photography makes even the most primitive objects look so desirable. I love the enamel. I have many pieces in my English home. From pitchers and bowls to soap dishes and coffee pots. Love that knitted towel too!

  SvarSlett