lørdag 14. desember 2013

som perler på en snor

Jeg har ikke så mange faste pynte-tradisjoner som jeg gjennomfører hvert år. Det blir mer improvisjon og hva som gir lyst og glede der og da. Men det som er nokså fast er det at jeg drar inn naturmaterialer. 

Her om dagen kom jeg over denne stjernen med perler på en snor.
(Stjernen fant jeg på Kid-interiør)

Selve stjernen var litt bar i seg selv syns jeg, men med en liten furutust (fra naboens tre ;O) ble det orden i sakene. Jeg har mange slike gamle juletrelys-klyper og en av dem festet jeg midt i dette grønne. Det blir nok ikke så mye tenning av dette lyset, men koselig var det lell. Så ble altså denne en av juledekorasjonene i år. 

9 kommentarer:

 1. I love this look! Makes me think that I must travel to Norway before Christmas to buy some decorative things for our home here in the US. Things here tend to be much brighter and generally not so simple.

  Also, I have a copy of the December 2112 issue of Lev Landliv and I found two articles by you in it. Such fun for me to see, now that I follow your blog.

  Have a happy weekend,
  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Realy? That is so fun to hear that you have the Norwegian magazine! I`m glad to hear that you like the articles too!

   Merry Christmas!

   Slett
 2. Det ble bare utrolig flott:)
  Enkle ting og grep blir fortryllende vakkert:)
  Fortsatt herlig helg
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Jeg koser meg så utrolig med det siste nummeret av Lev Landlig :) Det er mitt absolutte favorittblad, og jeg leser mange....! Det er mye takket være sakene du har skrevet. De er så fine! Stemningen i både bilder og tekst er så rolig, sjarmerende, jordnær og nostalgisk på en autentisk måte.
  Jeg ville også si at jeg er så glad for at du fortsatt lager koselige innlegg på bloggen, selv om du sikkert har hendene fulle med lillemann. Håper du gjør det av glede og ikke blir stresset av det! Ha en fin adventstid :) Klem Marie C.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å høre Marie!
   Og tusen takk for omtanke i forhold til balansen blogg og det virkelige liv. Det er litt mer krevende nå og det må bli noen "stille dager" på Livs Lyst. Sånn er det akkurat nå. Men jeg syns det er veldig hyggelig å komme inn hit og "knotte" litt med dere i blant. En koselig avveksling :O)

   Slett
 4. Koselig :) Kjøpte 2 slike stjerner i helgen. En til hver av barnebarna. De er 2 jenter på 2 år og ei på 4 måneder. Farmor altså jeg fant på en desember juleting - en ny ting til hver jul som har med jul å gjøre. De har fått hver sin kasse til å samle disse i. Tenker det kan bli gode minner for de å ta frem når de blir eldre- og jeg gleder meg. Har allerede bestemt at neste år må det bli adventstjerne som de kan ha på rommet sitt.

  Ønsker deg en fin førjulstid og masse kos med prinsen :)

  Klem Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. For en koselig ting å gjøre til barnebarna sine! Samle julepynt til dem. Dette var en god idè altså! Det tipper jeg de vil syns er kjempe gøy senere også.

   Slett
 5. Så flott♥
  datteren min lager slike hjerter..er så fint å pynte med

  ha en flott mandag

  klem fra Lill

  SvarSlett
 6. Kjære Liv, det er ikke mulig å dele perleinnlegget ditt, det var synd? kunne tenke meg å linke til den fra vår fb side?
  veldig, veldig kul blogg, takk for titten!

  SvarSlett