torsdag 19. november 2015

ut på livets landevei

Da skal Lene Holme Samsøe og jeg ut på livets landevei igjen!

I morgen går ferden til sørligere breddegrader, for på lørdag braker det løs. Kofteboken 2 skal lanseres, og det i selveste Flekkefjord. Hvorfor der, lurer du kanskje? Har vi noen forbindelse til denne byen? Nei, ikke annet enn at de norske koftene kommer fra hver krik og krok av landet vårt. Fra store byer, og små byer. Fra bygder, fjell og daler. Hva er vel mer passende å finne en liten koselig sørlandsby å feire dette i, når vi var i storbyen Oslo i fjor? Det er akkurat slik det må være, og vi gleder oss til å feire på Grand Hotell klokka 1200-1500 på lørdag. *Koften og genseren på bildet er klart med i Kofteboken 2.

Tenk at boken er ferdig!
Vi er så glad nå, og vi håper dere vil like den godt. Vi har lagt sjela og hjertet i nok en bok. Funnet frem mange nydelige og gamle mønster, og laget nye kofter og gensere i mer moderne snitt. 


***

Hvor får du kjøpt boken om du ikke er i Flekkefjord på lørdag? 
Gå til din lokale bokhandel og spør etter den. Eller i garnbutikken på hjørnet. Eller kanskje i den fine gavebutikken i byen eller bygda di? Alle som vil kan bestille Kofteboken 2. 

Er du bedrift og vil bestille, men ikke helt vet hvor?
Ta kontakt med oss på kofteboken.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar