onsdag 20. april 2016

en 10-siders reportasje

Så fint det er med ei emaljert kanne med en bugnende bukett syriner i! Det er @trudeboh (instagram) som har så sansen! Jeg var på besøk hos henne i fjor, og nå er hele reportasjen ute i Lev Landlig. 

Det var en superkoselig dag. Av og til på disse jobbene mine, blir man sittende og prate litt sånn ekstra. Slik var det hos Trude. Noen ganger møter man seg selv litt i andre. Og det er så inspirerende og herlig å møte andre som har vært i samme prosess som vi er i nå; å flytte fra byen til bygda. Det har altså denne familien også gjort. Og fra samtalen vår, har jeg minnet meg selv på de gode tingene hun sa, mange ganger i etterkant. 

Hos Trude og Torbjørn er det sjarmerende ting hvor du enn snur og vender deg. Lyst og nostalgisk sammen med ådrede møbler som gir den perfekte kontrast. Dette er landlig innredning etter mitt hjerte. 

Vil du følge paret videre på ferden, har altså Trude instagram. Ellers kan du altså lese om dem i Lev Landlig (utgave 3 -2016) på en hele 10 siders reportasje fremst i bladet. 

3 kommentarer:

 1. Sehr schöne Fotos.
  Ich finde es immer beeindruckend, wenn Stadtleute sich entschließen aufs Land zu ziehen. Ein Gewinn an Lebensqualität.
  LG - Margit

  SvarSlett
 2. Fint reportage, jag måste köpa tidningen, jag prenumererade på den tidigare, men så slutade jag av någon anledning!
  Måste fråga, bor ni i huset på fjället eller bor ni nere i dalen? Är så nyfiken! Det är så fint huset på fjället och klart att det skall vara som det alltid varit med böljande kanter. Så otroligt vackert!
  Agneta kram

  SvarSlett
 3. Started today my first Kofte from Kofteboken :-))

  SvarSlett