torsdag 5. mai 2016

frisk luft, dyrespor og barkebarter

I dag har vi kost oss veldig altså. Fridag, og endelig kom vi oss til skogs! Og det i skikkelig flott vårvær. Det er jo så mange steder vi har lyst å utforske, vi som er nye i bygda, så det er bare å begynne i en ende tenkte vi og satte nesene mot en gammel vei vi har hatt lyst til å traske. Den svinget seg opp og inn i skogen, og er visst den gamle veien og postruten fra Kvitesteid til Vrådal. 

Vi gjorde det enkelt i dag med tanke på utstyr og meny. Hjemmebaket brød fra frokosten, en agurk og spekepølse fra Helgeroa. Det smakte som et eventyr! 

Det ble en noen timer i skogen. Lille har vært med på skogstur før, men denne gangen gikk han jammen mye selv. Det er moro å være på tur med en liten nyskjerrig kropp som vil lære, og slikt blir det jo et behagelig tempo av også ;O)

Ja, i dag har vi virkelig kost oss på skogstur med deilig niste, frisk luft, trim (!), sett mange dyrespor, oppdaget et nytt sted, vært sammen og lekt oss med barkebarter. Det er mye i utsagnet "gjør dine gleder enkle" tenker jeg. Det skal ikke så mye til for å få koselige timer sammen. 

Og siden satte vi oss i bilen og kjørte over heia til gode venner. Der vanket det både kaffe og kaker, unger å leke med og go´prat. Mer kan ikke jeg ønske meg av en fridag!

# landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2

8 kommentarer:

 1. Så koselige bilder :-)
  Ser ut som både liten og stor har kost seg - det er slike dager man husker.
  Jeg ser at Lille har vokst seg til en stor gutt - måtte regne litt i hodet - for når du var hos oss
  på reportasje-tur så lå han i magen din :-)
  Så tida går jammen fort :-)

  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, så vittig. Det gjorde han! Husker jeg var redd for å smake på den gooooode spekepølsen dere hadde laget. Hadde lest at man ikke skulle det vet du ;O) hiihih.

   Det var en varm og koselig dag, og jeg lærte mye om kulturbeite hos dere i etterkant da jeg skrev reportasjen. Håper det går godt med dere og prosjektet fortsatt! Jeg får følge litt med her på sidelinjen/bloggen/facebook´n din :O)

   Slett
 2. Åh.. så herlig! Så koselig å lese og nydelige bilder <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk. Vi koste oss veldig. Det er deilig når man kan gjøre sine gleder enkle. Da har man mye å glede seg over :O) Hurra!

   Slett
 3. Ut på tur - aldri sur <3

  Lill Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Og akkurat det uttrykket har Lille lært seg. Det syns han er supermorsomt å si. Han ler seg krøllete. Han syns sikkert det er moro når han hører det rimer. hiih

   Slett
 4. Ja, det var koselig å se at Lillen trasket avsted, og at dere koste dere med medbragt på gjengrodde stier! Ikke noe er som en tur i skogen! God helg! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jammen deilig. Og som sagt over her også; det er så godt at man ikke trenger å reise hverken langt eller planlegge så himla mye, før man legger ut på en liten oppdagelsesreise. Så kan man heller ta de lengre turene av og til. Men det er både koselig og fint å oppdage nærmiljøet. Vi koste oss veldig!

   Slett