mandag 20. juni 2016

kjærligheten, sommerkvelden og en favoritt-småplass

"I dag slår jeg like godt et slag for kjærligheten,
 sommerkvelden og en favoritt-småplass."

I helga hadde vi rett og slett bryllupsdag, og vi *feiret den. Tenk det! Sist vi markerte begivenheten var med lapskaus på boks og en liten blomsterkvast fra blomsterenga på gården. Jeg kan ikke riktig huske, men vi jobbet oss sikkert gjennom dagen. Men denne gangen slo vi til med noe vi nok vil huske bedre. Rett og slett en *feiring - på eget vis. 

Sommerkvelden var varm og fin, og vi beferdet oss ikke bare til vakre Dalen (i Telemark), men snarere rett inn i Dalens fine hotellhage. 

Der var scenen klar for Ingebjørg Bratland og hennes dresskledde medspillere. Mellom høyreiste fjell og grønne lommer, satt folk tett i den flotte hagen med utsyn direkte til Telemarkskanalens endested. Ingebjørg sang sommerkvelden fager og fin, og vi, i vårt følge, slo fast at dette ble et minne å ta med seg inn i livets mange og fremtidige vekslinger.

Siden tuslet vi sommerskodde og fornøyde opp den smale stien til Rui. Vi kunne ikke passere vår favoritt-småplass når vi var sammen med noen som ikke hadde vært der før. Stemningen og lyset var nesten som i et eventyr der. 


Det er ikke et typisk ruvende hus som står her oppe. Den som er høy, må se opp for takrenna!

Inspirasjon i hver en krok på dette stedet. Steingjerder og blomstereng. Ja takk, begge deler!

Det er ikke mange lilla detaljer å oppdrive i vårt hjem, eller på mine klær for den sakens skyld, men ute i naturen snakker denne fargen rett i hjertet på meg. 

Avslutter med et kveldsbilde her oppe over Dalen, hotellet og Bandak. 

Så var det på tide å dra opp de svingete og bratte bakkene igjen, og i bilen satt vi, fornøyde etter enda en tur til favoritt-småplassen, glade for sommerkvelden og takknemlige for kjærligheten. 

  # landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2

2 kommentarer:

  1. Jeg har fulgt deg siden før planleggingen av bryllupet, og har lest om huset i byen og nå gården.

    SvarSlett
  2. Du har bare verdens koseligste og fine blogg !! Det er så kjekt å lese dine innlegg !!! Gratulerer med bryllupsdagen......viktig å feire kjærligheten !!!!

    SvarSlett