fredag 1. juli 2016

landlig insta-idyll


Litt landlig idyll idag fra instagramkontoen @livslyst

Det meste som skjer på gården om dagen er jobbing, derfor er det godt med noen slike bilder av det som skal komme, og som finnes der innimellom.

Øverst venstre: Veggen inn mot tunet (som ikke syns på dette bildet) er kledd. Nå står disse veggene for tur, men med dette bildet tenker jeg mer på hagen rundt. Her er det foreløpig ulent og halvplanert, men siden - da skal det bli idyll her også. Jeg ser for meg og ønsker en frodig hage med duftende roser og gamle stauder. 

Øverst høyre: Pappa og Lille har slått seg ned på steinen som står ytterst på vår eiendom i øvrekant. Her kan, og bør (!) utsikten nytes. Jeg håper og ønsker at jeg stadig vil ta med meg kaffekoppen opp hit. Her ser man så fint hele tunet i sin helhet. Det er noe med fordelene i et fugleperspektiv!

Nederst venstre: Oppvaskbenken min på låveveggen har blitt plantebord og jeg er så glad for det. Det er koselig å stå med slike ting sentralt på tunet. Dessuten er det et koselig innslag på den røffe tømmerveggen. Terrakottapotter og friske buketter, det er helt klart en del av sommeren for meg. 

Nederst høyre: Ligge i grønne enger... Dette er noen minutter før jeg skulle klippe plenen. Jeg har på meg støvler og er liksom klar, men måtte bare teste ut smørblomsterenga. Det skal også sies at jeg ikke klarte å kvitte meg med den. Blomsterenga altså. Jeg lot det stå igjen små tuer med smørblomster. Så stod de der da, de gule og fine blomstene, som fyrlykter i det ellers så snauklipte landskapet. 

  # landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2 # tradisjon # livsstil # restaurering # tømmerbygning # trehus # blomster # sommereng #

11 kommentarer:

 1. Hei. Skulle dette innlegget handlet om rominndeling av huset deres? Hva er det som er feil? Gledet meg veldig til å se. Nydelige bilder her, men...
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager det ble en feil her. Jeg får legge inn et annet innlegg litt senere. Men vi er altså i gang med rominndelingen, og vi syns det er så spennende!

   Slett
 2. I love these photos. Everything looks so peaceful, and though there is much work to be done on the farm, you have something very special to look forward to. I wish that you could visit the farm where my grandfather was born in the Valdres. I think you would find many things to photograph there.

  Have a wonderful weekend, and thanks for sharing.

  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. I guess it´s a nice place, Linda. Where your grandfather came from. So exciting with these old places where people have lived for generations...!

   Slett
 3. So pretty! Makes me want to visit your lovely countryside! I live in the mountains of North Carolina in the U.S. on a small farm, too. There is a cross stitch in my living room that has: "A day in the country is worth a month in the town." It is true, isn't it??

  SvarSlett
 4. Hei. Skulle dette handlet om rominndeling i huset? Eg får ikkje det fram. Hadde gleda meg til å se...😳

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager det ble en feil her. Jeg får legge inn et annet innlegg litt senere. Men vi er altså i gang med rominndelingen, og vi syns det er så spennende!

   Slett
 5. Gleder meg også til å se innlegget om rominndelingen - håper det dukker opp snart :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kopierer inn svaret fra oversiden her jeg. Jeg må jo svare det samme en gang til :O)

   Beklager det ble en feil her. Jeg får legge inn et annet innlegg litt senere. Men vi er altså i gang med rominndelingen, og vi syns det er så spennende!

   Slett