torsdag 14. juli 2016

traktoregg, kveldssysler og Husfliden 35

Vi tilbringer stort sett alle kvelder oppe på gården for tiden. For Lille er det helt topp. Han kjeder seg ikke et minutt. Og når spennende ting som slåtten skjer rett foran nesa på oss, har vi jo underholdning i flere timer. 

Norske sommerkvelder lar seg ikke fornekte gitt... Det er grulig greit med noen kofter på lager for å si det på den måten. Dette er helt klart en av mine favoritter til barn fra Kofteboken 2. Den heter Husfliden 35. 

Vi drifter ikke jordet vårt selv, men har lånt det bort til en lokal bonde. Hva vi gjør med saken om noen år, får vise seg. Akkurat nå har vi mer enn nok annet å holde på med, og det er supert at noen kan og vil holde terrenget åpent her. Og så betaler det seg i god underholdning som dette ;O) Og som om ikke det var nok, fikk den lille være med å lage et par traktoregg en dag han også. 

Mens Lille denne kvelden stod dypt konsentrert og opptatt av sin traktor-fasinasjon, løp jeg rundt med kamera for å forevige det hele. Litt fokus på han, litt på kvelden, på slåtten og litt på Husfliden 35 som jeg syns er så utrolig søt med de tre knappene på skulderen. Mange fluer i et smekk altså. Eller knott... de er det jo mest av for tiden... Når det ikke er en lett solgangsbris som det var denne kvelden. 

Jeg kjenner jeg kan leve lenge på sommerkvelder som dette. Den siste tiden har det vært mye regn, så vi får bare satse på at det ligger flere gode sommeropplevelser og venter rundt neste sving. Jeg vil ha på meg kofte, tusle rundt med en kaffe(latté)kopp og se på solnedgangen. Jeg vil glemme tiden og luke i blomsterbedene. Jeg vil være sammen med venner og familie og skape ny historie her på tunet. 

For oss ser det ut til å bli mange kvelder til på gården denne sommeren. Det jobbes på for at vi skal komme i hus så fort det kan gå an, og det blir naturlig å bruke mye tid her. Noe vi også gjerne ønsker. Det er jo her vi skal bo. Tenk det... det er jo her vi skal bo! 

  # landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2 # tradisjon # livsstil # restaurering # tømmerbygning # trehus # blomster # sommereng #bygningsvern #

10 kommentarer:

 1. ZAUBERHAFTE BILDER

  WÜNSCHE NOCH einen schönen ABEND
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Ja Liv det er jo her dere skal bo..klyper du deg ikke litt i armen en gang i mellem
  over at det er riktigt..:-)
  Hvor er han en deilig gutt ham Mikkel..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, det blir spennende. Og jeg tror det nesten ikke selv. Jeg er spendt, gleder meg, gruer meg.... alt på en gang. Jeg skal kjenne skikkelig etter når jeg en gang (snart) sitter på trappa med en god kaffe eller te og ser utover vannet og fjella. Da skal jeg kjenne sikkelig etter. Jeg tror jeg kommer til å kose meg! :O)

   Slett
 4. Så utrolig fine og romantiske bilder. Tanken går tilbake til barndommens deilige somre :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper han også kan tenkte tilbake slik en gang. Det er jo bare det man vil; skape en god barndom for sine barn.

   Slett
 5. Så utrolig fine og romantiske bilder. Tanken går tilbake til barndommens deilige somre :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Liv, it is so clear that you are treasuring these evenings at the farm, watching the wonder in your little boy's eyes. May I also tell you how beautiful that little sweater with the shoulder buttons is! xo

  SvarSlett
 7. Svar
  1. Me too ;O) Jeg syns den er så søt.

   Slett