onsdag 12. oktober 2016

rekordopplag: 48.000

Her kommer det et innlegg med god gammeldags skryt. 
Hold ut eller bla videre ;O)

Vi har nemlig nå et opplag på 48.000 bøker! Jepp, jeg snakker om Koftebøkene våre. Tenk at så mange syns det er gøy med disse gamle, tradisjonelle og norske mønstrene. Og strikkingen. Og varmen, minnene og nostalgien koftene gir. Og bøkene våre! Jeg kan ikke si annet enn at dette er kjempe gøy. Og i dag kuppet vi jammen forsiden igjen. Både et bilde på forsiden av selve TA (Telemarks Avisa), og forsiden på kulturdelen. Samt en god to-sider inni avisen med masse koftebokstoff. Ved siden av praten journalisten tok med meg, har hun også intervjuet trykkeriet og en bokhandel. Spesielt er det artig å lese trykkeriets opplevelse av denne saken. Og hun har ikke reist langt for å ta praten. Både trykkeri og bokbinder er stasjonert i Skien, og vi får dermed stempelet "norskprodusert" på bøkene våre.

På trykkeriet sier de blant annet dette: "Dette er uten tvil veldig spesielt i norsk målestokk. Kanskje særlig fordi boka representerer et ganske smalt interessefelt, er suksessen overraskende, og gledelig."

Ja, hva skal jeg si? Jeg syns det er gledelig selv jeg :O) Hurra!

Til slutt en liten "bakom-filmen". Slik går nu daga´n her i huset. Jeg prøver å jobbe, hun her, prøver å leke. Med andre ord: Suksessen kombineres med hverdagsbegivenheter. Det er vel akkurat sånn vi liker det det :O)

*Tusen takk til journalist Christine Nevervik for nok en flott reportasje!

 # landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2 # tradisjon # livsstil # restaurering # tømmerbygning # trehus # blomster # sommereng #bygningsvern # vedkomfyrer #  kulturlandskap # fargekoder # landliggründertreff2016 #

5 kommentarer:

 1. I am so glad that you and your fabulous books are getting more and more praise from the press!

  What fun to now imagine how many beautiful cardigans are going to be knitted this autumn and winter.

  xo

  SvarSlett
 2. Dette er veldig artig. Blir det en Koftebok 3 å?

  SvarSlett
 3. Såå bra. Og såå bra at du har bidratt kjempemye til å få Norge til å begynne å strikke igjen.. Klem fra Inger Johanne

  SvarSlett
 4. Veldig bra. Gode tradisjoner føres videre.

  SvarSlett
 5. Gratulerer, jente! Mange klemmer and hurra for deg =D

  SvarSlett