mandag 7. november 2016

ikke helt etter planen....

Ikke alt går etter planen. Og godt er det!!

"Skulle de ikke bare rydde i låven og lage en liten butikk, sånn for moro skyld? Før de nesten hadde fått satt på plass de hjemmelagde tingene i hyllene, var de utsolgt, og de stod igjen med en tom interiørbutikk med kun egg som salgbar vare. - Det var da vi skjønte at vi måtte bestille varer hos andre..." 

Slik starter historien om Silo-jentene som i dag driver butikken som stadig må utvide åpningstidene. Resten av reportasjen kan du lese om i juleutgaven av Lev Landlig (utgave 9- 2016) som er i salg i butikkene nå. 

Det ble en fin 7-sider som jeg er litt ekstra stolt og glad over å ha laget. Jeg har nemlig så utrolig sansen, og er så veldig glad for, småbutikker som mot alle kommersielle regler ligger godt og støtt i landskapet. Og når de ligger i ei bygd, og skaper godt miljø og valgmuligheter for de som bor der, blir jeg enda mer glad. Og om jeg skal si det som det faktisk er, er mine favorittbutikker stasjonert nettopp i bygdene rundt forbi. Utvalget og stemningen i disse butikkene er helt unike. Jeg får skikkelig lyst å presentere noen av dem her på LivsLyst kjenner jeg. For dette kunne jeg skrevet mer om. Så heia, heia landlige gründere, sier nå jeg. Eller, jeg sier det ikke bare. Jeg roper det like godt skikkelig høyt! Såå moro er det :O)

Det er god stemning mellom de røffe veggene i butikken, og hver dag tenner jentene mange levende lys. 

Nå vet jeg at julevarene er på vei ut i denne butikken, og vi kan bare glede oss, vi som har tenkt å kjøpe julegaver der i ukene som kommer. 

2 kommentarer:

  1. Å Tusen takk Liv:) Er så heldige som har besøk av deg og at du heier på siloen og andre småbutikker på landet. Du inspirerer :) Og du har rett, nå blir det meste snudd på, vaska og me finn plass til julevarene :) Vh Bjørg

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg gleder meg! Kommer over en dag :O)

      Slett