torsdag 27. april 2017

moteshow og verdensrekord!


Dette er en av sakene jeg jobber med for tiden. Vi bygger opp et moteshow! 19 - 20. mai er det Vårmarknad på Dyrsku´plassen i Seljord. Markedsplassen fylles opp med flere hundre forhandlere av bruktting av mange slag. I den hvitmalte og fine hall B, like ved (!) vil vi befinne oss sammen med flere andre spennende aktører. Blant annet:

*Her kan du sette deg ned i den koselige sofakroken til Husflidslaget.
*Du kan kjøpe kaffe og noe å bite i.
*Bla i de fine strikkebøkene til Tone Loeng og se alle koftene hun har med.
*Jeg skal også ha stand og vil selge og signere Kofteboken 1 og 2. Kom gjerne for å slå av en prat med meg!
*Du kan kjøpe garn av Telespinn.
*Eller Andean Wool. En spennende ny produsent!
*En keramiker vil være til stede og vise hvordan hun bruker gjenbrukstekstiler i sitt arbeid med leiren.
*Ikke minst skal selveste KOFTEGRUPPA tur. Det blir stand med storskjerm og "livesending" direkte fra Facebook-gruppa, og tre av administratorene kommer. Vi vil gjerne møte deg om du er medlem, eller kanskje du har lyst å bli det? Ta på deg koften din og kom og prat med oss. Det hadde vært så koselig!

Åpingstider: 
Fredag 12.00-20.00
Lørdag 09.00-17.00


*Moteshowet begynner klokka 12.00 på lørdag. Sammen med studenter fra Kvitsund Gymnas vil Fretex og jeg/KOFTEBOKEN vise dere hvor trendy og fint det kan være å sette tradisjonen inn i en ny tid!


*Rett etter showet prøver vi å slå den uoffisielle kofte-rekorden på noe over 200. Hvor mange koftekledde mennesker klarer vi å samle på et bilde?? Setter vi verdensrekord? Media kommer og dekker saken. Det hadde vært så moro om du også kom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar