torsdag 24. mai 2012

HAR DERE LYST Å VITE?


 Alle hjem har sin personlige tvist. Og det har jo gang på gang vist seg at interiørbloggerne er særs dyktige på innredning og blir dratt med i mange forskjellige interiør-sammenhenger. De er fast inventar med tips og gode idèer i interiørmagasiner for eksempel. De er med å styler i kataloger og de har fine blogger som er åpne for alle. Det er supert! Det betyr jo masse tips og inspirasjon på flere arenaer for oss lesere. (Ja, for jeg er jo en leser jeg også, selv om jeg også befinner meg i interiørblogg-kategorien.) Men dette med stil. Alle har sin måte å gjøre ting på og ingen hjem er like. Men hva er tanken bak hjemmene og valgene folk tar? Hvis jeg faller for en stil og ønsker å gjenskape den i mitt hjem, hva gjør jeg da? Hva ser jeg etter? Hva er det som skal til? Det er så forskjellig og jeg kan ikke greie ut om andres valg, men jeg kan greie ut om mine. Og det er hva jeg har lyst å sette fokus på her på Livs Lyst en stund fremover:

*Hva er tanken bak Livs Stil?
Hva slag konkrete ting og møbler hører hjemme i vårt hjem og hvorfor?

Har dere lyst å vite det?
Jeg tenkte å komme med ca 10 tips med konkrete bilder og eksempler.

9 kommentarer:

 1. Underbara bilder !!!
  Kram
  Ninni

  SvarSlett
 2. Typisk for Livs Stil er det fantsitiske lyset i fargene dine, og at du finner møbler og tekstiler som hever fargene og stilen din. Når jeg nå prøver å skape mitt eget hjem så er du en av de som inspirerer meg. Men jeg går mine egne veier også...for å få Randis Stil...:-)) Men hva vil jeg se mer av....jeg vet jaggu meg ikke jeg...jeg vil se mer av badet..ja det vil jeg...bad ja..har du bad ;-)...kan nesten ikke huske å ha sett noe bad her....må se hva jeg finner når jeg er ferdig med å skrive her.

  Vårt prosjekt av oppusing av hus skrider sakte men sikkert fremover. Gulvene er ferdig grunnet, kjøkkenet er straks ferdig malt. dit har vi kommet...jeg har planer om å male trappen i samme gråfarge som gulvet, hvit ellers på trappsprinklene ...og sort høyglans på gelendret..og vet du hva!? jeg ble sååå glad da jeg såg at noe av de gamle 50 talls dørene var beholdt oppe i andre etasje... pluss vakre, profilerte karmer fra 50 tallet....oooooo lykke!!...må huske å ta bilder av dem i dag....:-))

  solen skinner jeg har en lykkebobble inni meg.....litt redd for å ha den...redd for at noe skal skje som brister den bobblen.....

  kos deg med dagen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe - herlig skrevet. Du skjønner, vi har ikke noe ordentlig bad det er verdt å ta bilde av ENDA. Men det kommer, det kommer. Det er bare litt mange baller i luften akkurat nå, så vi prioriterer faktisk ikke det rommet. Enda så viktig det er. Men vi har også den vesle doen under trappen, den har jeg lagt ut bilder på som "BAD".

   Sjekk: LIVS STIL og BAD i menyen.

   Nå skal jeg inn og se på huset ditt ;O)

   Slett
 3. Ja klart vi vil se!!
  Ønsker deg en strålende torsdag :))

  SvarSlett
 4. Ja takk! Det syntes jeg hørtes kjempespennende ut, for jeg er så glad i hjemmet(/hjemmene må jeg vel si) deres.

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å få flere tips fra det vakre hjemmet ditt! Ha en fortsatt fin solskinnsdag!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Utrolig flotte bilder du presenterer i bloggen din, og inspirerende.....
  Ellers ser jeg på bildet ditt fra soverommet at du har en nydelig (muligens gammel) seng som er malt. Jeg har nettopp fått tak i en lignende to delt seng som jeg skal pusse opp. Men sengene er korte, ca 185 cm (madrassmål). Blir nok en utfordring (evt dyrt) å få tak i nye og passende madrasser...
  I kveld skal den imidlertid mottbehandles:=)
  Gleder meg til å følge med videre!

  SvarSlett
 7. Ja takk det vil jeg gjerne ha tips:-) Er så glad i fargen på kjøkkenbordet ditt, gir mange minner.
  Ha en fin dag.
  Anne

  SvarSlett
 8. Hei! Har akkurat begynt å følge med på interiørblogger, og felles for neste alle sammen er at det er mye som er under min klassifisering "dyrt"...og da tenker jeg at da er det ikke noen sak å få ett stilfullt hjem da.. men så kom jeg over bloggen din, og etter det har jeg ikke vært innom noen andre..for du traff liksom midt i blinken min. Jeg elsker alt som er gammelt, har en historie og er funksjonelle samtidig som det gir den gode hjemmelige følelsen. Har akkurat flyttet til nytt hus, og kan stolt fortelle at HELE stua og kjøkkenet er innredet for under 1000 kr.....! Det er gøy det:) og jammen ble det kosli også;) Jeg har også lenge undret meg på åssen jeg skal få MIN egen stil, for det er så mye likt der ute! Men da tenker jeg at det er så enkelt at når jeg ser en ting som jeg synes er fin, og som jeg nesten får lyst til å smake på.. ( vet det, det er en litt pussig greie det der...) og den koster under 100 lappen, så kjøper jeg det...selvom den ikke akkurat "passer inn" i stilen..men da får man jo nettop en personlig stil...derfor kjøpte jeg akkurat en sånn engel inni en glasskule som det kommer glitter rund når man rister på....den er så fin at( ...ja, jeg har smakt på den.......)jeg må bare he den på nattbordet mitt litt..bare litt.. Takk for en herlig, inspirerende blogg!!!!

  SvarSlett