mandag 7. mai 2012

TORA-FORKLE

Å så gøy! Se det fine forkleet jeg har fått. Passer vel perfekt på en landlig kropp? Det er sydd av økologiske materialer (slå den!) og man kan kjenne at det har god kvalitet. Og så har det så fint blått mønster! Forkleet er håndsydd og ingen har akkurat maken. Heldige meg! En stund tilbake dro jeg på et jobboppdrag oppe i Telemark og der viste det seg at jeg skulle skaffe meg en ny venn. Og ikke bare èn venn heller, men en hel familie som Thomas og jeg treffer av og til. Så kjempe koselig at arbeid kan føre til noe slikt. Det er jobben sin det. Og i går kom de nedover til oss med både smil, latter, egg og forkle til meg! Nå har jeg jo ingen unnskyldning. Fint kjøkken har jeg fått og fint forkle. Nå må husmoren stå på fremover!

Syns du forkleet var fint?
Line har nettbutikk hun!

7 kommentarer:

 1. Ååh så koselig! Det varmer hjertet mitt å se tingene jeg syr i bruk. Det er så fint å se! Og takk for reklamen :) Det var en kjempekoselig dag i går, tiden gikk så fort som vanlig! Vi gleder oss allerede til neste gang:)Så fin forglemmegei-buketten var, vår visnet før vi kom hjem.. Kanskje ikke så rart det da:)

  SvarSlett
 2. Tora-forkleet var kjempesøtt, og passer fint til kjøkkenet ditt!
  Så morsomt å få venner gjennom jobben din, det er alltid verdifullt med nye venner!
  Ha en fin kveld, du!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Hei"!

  Kjempe koselig forkle:) herlig og landlig
  Ha en god kveld

  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Flott forkle, passer godt til det flotte kjøkkenet deres:) Ei skikkelig husmor er jo ikke å forakte:)).
  En fin ny uke til deg.
  Klem Veronica

  SvarSlett
 5. Grattis med både egg og vakkert forkle:) Du komer ikke unna husmorpliktene nå nei....:) Forkle-tradisjonen har interesert meg lenge, har samla mange fra forskjellige epoker for salg i Tingstuo, selger et nå og da, men her om dagen kom det ei og kjøpte tre! Jeg måtte spørre om hun skulle bruke dem som de var eller bruke stoffet til noe annet - men hun sa hun skulle bruke dem... Artig:) Har også fått noen forkle-historier med på kjøpet...... Kunne blitt bok av sånt:) En veldig viktig bit av kvinnehistorien som er i ferd med å forsvinne!! Klem

  SvarSlett
 6. Kjempesøt og sommerslig.
  Nå fikke jeg lyst på jordbær :P
  God kveld!
  Klem m

  SvarSlett
 7. Så fint forkle! Det passet jo perfekt til det "nye", flotte kjøkkenet deres! Er sikker på at husmoren kommer til å kose seg nå fremover :o)

  klem Mona

  SvarSlett